Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

Τι θα πει στην απολογία του ο φερόμενος ως εμπρηστής του Αυλώνα - «Πιάσατε λάθος άνθρωπο»


«Δεν είμαι εγώ ο εμπρηστής του Αυλώνα. Στα σημεία όπου καταγράφομαι από τον γεωεντοπισμό, έχω κτήματα. Αυτό μπορεί να εξακριβωθεί και από το Ε9 μου. Πιάσατε λάθος άνθρωπο».

Αυτό αναμένεται να υποστηρίξει σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, στην απολογία του ο 45χρονος πρώην δικηγόρος – αμπελουργός που συνελήφθη και κατηγορείται ως ο «εμπρηστής του Αυλώνα».

Ο άνθρωπος που «έπιασαν» οι κάμερες αλλά και δίνουν μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, ότι είναι αυτός ο οποίος από τα σημεία που διερχόταν ξεσπούσαν φωτιές που παραλίγο να κάψουν τη βόρεια πλευρά της Πάρνηθας, σήμερα στις 11 το πρωί θα περάσει, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του κ. Κωνσταντίνο Γώγο το κατώφλι του ανακριτή όπου θα παρουσιάσει με τελείως διαφορετική εκδοχή των πραγμάτων, αρνούμενος τα πάντα.

Μάλιστα θα δώσει και εξήγηση για όσα βρέθηκαν στο σπίτι του και τον «καίνε». Όπως λένε οι πληροφορίες, το φλόγιστρο που κατασχέθηκε στο σπίτι του θα πει ότι το είχε για να λυγίζει σιδερένιες βέργες στα αμπέλια, ενώ το δοχείο με το εύφλεκτο υλικό που είναι βενζίνη και λάδι, τα είχε για να τροφοδοτεί τα δίχρονα μηχανήματα για τις καλλιέργειές του.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το γεγονός ότι προανακριτικά όταν παρουσιάστηκε στους αστυνομικούς, δεν είπε το παραμικρό, θα ισχυριστεί ότι, τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει τον άγχωσαν, τον πίεσαν με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να αρθρώσει λόγο.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom