Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023

Θεσ/κη: Αυτός είναι ο εκτελεστής του 50χρονου έξω από βενζινάδικο στη Χαριλάου (φωτο & βίντεο)


Στο φως της δημοσιότητας φέρνει το GRTimes τα πρώτα στοιχεία με την ταυτότητα του 45χρονου, ο οποίος φέρεται να σκότωσε εν ψυχρώ τον 50χρονο, έξω από βενζινάδικο μέρα-μεσημέρι στην περιοχή της Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη.

«Σαφάρι» έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη της δολοφονίας έξω από βενζινάδικο στην Ανάληψη με θύμα έναν 50χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes ο δράστης είναι 45 ετών, με καταγωγή από την Αλβανία, όπως και το θύμα και ενώ διέφυγε από το σημείο του εγκλήματος με το μαύρο Peugeot που φαίνεται και στο βίντεο-ντοκουμέντο, μπορεί πλέον να κινείται και με μπλε Ford Fiesta, ασημί Huyndai Getz αλλά και με λευκό επαγγελματικό φορτηγάκι μάρκας Citroen.

Επίσης, υπάρχει αυξημένη εγρήγορση στην ΕΛ.ΑΣ. για το ενδεχόμενο ο 45χρονος να είναι οπλισμένος. Μάλιστα έχει δοθεί εντολή να κλείσουν τα σύνορα προκειμένου ο δράστης να μη διαφύγει εκτός Ελλάδας.

Αυτός είναι ο 45χρονος εκτελεστής του 50χρονου στη Χαριλάου

Το GRTimes εξασφάλισε φωτογραφίες του 45χρονου ο οποίος καταζητείται από τις μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης, ενώ φέρεται να είναι γνωστός στις Αρχές καθώς τις είχε απασχολήσει και στο παρελθόν.

Προκαλεί σοκ το βίντεο με τη δολοφονία του 50χρονου σε βενζινάδικο

Ο 50χρονος φαίνεται να πλησιάζει ένα σκουρόχρωμο Ι.Χ. αυτοκίνητο που είναι ακινητοποιημένο και να λογομαχεί με τον οδηγό. Την ώρα που επιχειρεί να χτυπήσει τον οδηγό με κάποιο αντικείμενο, βάζοντας τα χέρια μέσα από το ανοιχτό παράθυρο του οχήματος, δέχεται πυρά και πέφτει νεκρός στο οδόστρωμα. Ακολούθως, ο οδηγός αναπτύσσει ταχύτητα και εξαφανίζεται.

Σημειώνεται ότι από το σημείο του φονικού περισυνελέγησαν δύο κάλυκες. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν, ως επικρατέστερη εκδοχή, θύμα και δράστης να είχαν προσωπικές ή οικονομικές διαφορές.

https://www.grtimes.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom