Κυριακή 22 Αυγούστου 2021

Λευκωσία: Βγήκε με το G3 στο μπαλκόνι και "γάζωσε" το σπίτι και το αυτοκίνητο του γείτονα (φωτο)


Σύλληψη 46χρονου για υπόθεση ρίψης πυροβολισμών κατά οικίας και αυτοκινήτου γείτονά του στη Λευκωσία - Την ώρα των πυροβολισμών ο ιδιοκτήτης ήταν εντός της οικίας του - Ζημιές στην είσοδο και στο όχημα του 75χρονου - Τον είχαν εντοπίσει με το στρατιωτικό τυφέκιο στο μπαλκόνι του σπιτιού του

Συνελήφθη 46χρονος που άνοιξε πυρ εναντίον της οικίας γείτονά του στη Λευκωσία, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές καθώς και την ανησυχία των κατοίκων της περιοχής.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία, την ώρα ρίψης των πυροβολισμών, ο 75χρονος ιδιοκτήτης της οικίας βρισκόταν εντός της, ενώ κατά την προσέλευση των αστυνομικών στη σκηνή, εντόπισαν τον 46χρονο να βρίσκεται στο μπαλκόνι της οικίας του και να κρατεί στρατιωτικό τυφέκιο, το οποίο παρέδωσε, μαζί με πυρομαχικά, στους αστυνομικούς.

Ανακρινόμενος από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, ο 46χρονος ομολόγησε τη ρίψη πυροβολισμών προς την κατοικία και το αυτοκίνητο του γείτονά του, προβάλλοντας ισχυρισμούς για τους λόγους που τον οδήγησαν στη διάπραξη των υπό εξέταση αδικημάτων και όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times, φέρεται να τους αποδίδει σε οχληρία.

Από τη σκηνή, καθώς και από την κατοικία του υπόπτου παραλήφθηκαν τεκμήρια για περαιτέρω εξετάσεις, ενώ όπως, επίσης, αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, στο σημείο εντοπίστηκαν συνολικά τέσσερις κάλυκες.

O 46χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το οποίο εξέδωσε το διάταγμα οκταήμερης προσωποκράτησής του.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 2.30 τα ξημερώματα της Κυριακής, στην περιοχή Αγίου Δομετίου και εναντίον του 46χρονου διερευνάται υπόθεση πράξεων που σκοπεύουν την πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, αμελών και απερίσκεπτων πράξεων, απειλή βιαιοπραγίας, οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία, κατοχής πυροβόλου όπλου με σκοπό προξένησης βλάβης και παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom