Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

Νέο δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ.: Ο σκύλος δάγκωσε τον αστυνομικό στο Γαλάτσι!


Επιμένει η ΕΛ.ΑΣ. στον ισχυρισμό ότι ο αστυνομικός που πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο το πρωί της Πέμπτης σε πολυκατοικία στο Γαλάτσι, τραυματίστηκε όταν τον δάγκωσε ο σκύλος και μάλιστα πλέον βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια.

Νέο δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ. για το χθεσινό περιστατικό με τον νεκρό σκύλο στο Γαλάτσι και τον "εμπλεκόμενο αστυνομικό,στον οποίο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες,αρχικά από μηχανοκίνητη μονάδα του Ε.Κ.Α.Β., λόγω δαγκώματος σκύλου στην πίσω πλευρά του δεξιού του μηρού". 

"Στη συνέχεια ο αστυνομικός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο για την παροχή περαιτέρω ιατρικής φροντίδας".

Στο νοσοκομείο «πραγματοποιήθηκε καθαρισμός, περιποίηση και επίδεση του τραύματος, ενώ επίσης, του χορηγήθηκε αντιτετανικός ορός και αντιβιοτική αγωγή». 

Οπως γράφει η ανακοίνωση της αστυνομίας «ο αστυνομικός, σύμφωνα με την γνωμάτευση του γιατρού, θα απέχει από τα καθήκοντά του προκειμένου να αναρρώσει». 


Ολα αυτά με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις της συντρόφου του ιδιοκτήτη του σκύλου,η οποία διαψεύδει κατηγορηματικά τον ισχυρισμό ότι ο αστυνομικός πυροβόλησε τον σκύλο γιατί τον δάγκωσε και επίσης σε ανάρτησή της στο Facebook αναφέρει πως ο αστυνομικός πυροβόλησε εν ψυχρώ ένα σκύλο που «κουνούσε την ουρά του φιλικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom