Σάββατο 21 Αυγούστου 2021

«Μπλόκο» στους ανεμβολίαστους σε εστίαση και λιανεμπόριο από το Σεπτέμβριο (βίντεο)


Η μετάλλαξη «Δέλτα» καλπάζει και το τέταρτο κύμα της πανδημίας κάνει σπριντ προτού ακόμη έρθει το Φθινόπωρο.Όλοι οι κλειστοί χώροι πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα λειτουργούν αποκλειστικά αμιγώς για εμβολιασμένους ή με πιστοποιητικό νόσησης. Για τους υπόλοιπούς ακόμη και ένας καφές θα κοστίζει πάνω από 20 ευρώ καθώς θα απαιτείται rapid test.

Δύσκολες μέρες για ανεμβολίαστους

Με τους εμβολιασμένους Έλληνες να είναι μόλις 5,5 εκατ. το τείχος ανοσίας απέχει ακόμη πολύ από το επιθυμητό 80% και όσοι δεν έχουν κάνει το εμβόλιο εκτός από κόστος τους περιμένουν δύσκολες μέρες στην καθημερινότητά τους.

Η εστίαση θα είναι αυτή με τους πιο σκληρούς κανόνες με όσους δεν θα κάνουν το επόμενο διάστημα να κάθονται μόνο σε εξωτερικούς χώρους σε εστιατόρια, καφέ και κέντρα διασκέδασης.

Covid free τα καταστήματα

Σχεδόν βέβαιο πρέπει να θεωρείται σύμφωνα με πληροφορίες ότι τα ψώνια εντός των καταστημάτων θα γίνονται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης με τους ανεμβολίαστους εκτός από το κόστος των αγορών να να επωμίζονται και το κόστος ου τεστ.

Όχι λοκντάουν, ούτε καν περιοριστικά μέτρα δεν αντέχουν οι επιχειρήσεις τονίζει ο πρόεδρος της ένωσης επιμελητηρίων με τον κ. Χατζηθεοδοσίου στην Κοινωνία Ώρα MEGA να προαναγγέλλει την είσοδο στα καταστήματα για εμβολιασμένους ή με rapid test.

«Κάθε ένας ο οποίος πάει στα καταστήματα να είναι εμβολιασμένος ή το τεστ πριν. Εκεί πάμε όχι μόνο εμείς αλλά όλη η Ευρώπη» τόνισε ο κ. Χατζηθεοδοσίου.

Τα μέτρα αναμένεται να αρχίσουν να εφαρμόζονται αρχικά από τα θέατρα και τους κινηματογράφους, ωστόσο οι πρώτες επίσημες ανακοινώσεις από την κυβέρνηση αναμένονται την επόμενη εβδομάδα.

https://www.megatv.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom