Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

ΣΟΚ: Πατέρας κατηγορείται για ασέλγεια στο γιό του στη Βοιωτία και 53χρονος για βιασμό 19χρονης στη Λαμία


Δύο περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης ήρθαν σήμερα στο φως,στα οποία και οι δύο φερόμενοι ως δράστες αρνούνται την ενοχή τους.Στη Βοιωτία ένας πατέρας κατηγορείται για ασέλγεια στον ανήλικο γιό του και στη Λαμία ένας 53χρονος για βιασμό 19χρονης.

Μια ακόμη υπόθεση κακοποίησης ανηλίκου και μάλιστα από τον ίδιο του τον πατέρα εξετάζουν οι Αρχές στη Βοιωτία μετά από καταγγελία της ίδιας της μητέρας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η μητέρα πήγε στην αστυνομία και υπέβαλε μήνυση κατά του 47χρονου συζύγου της ότι τουλάχιστον τον τελευταίο χρόνο ασελγούσε σε βάρος του 14χρονου παιδιού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί αρχικά μίλησε στη μητέρα του για τον εφιάλτη που ζούσε στα χέρια του ίδιου του πατέρα και στη συνέχεια εξετάστηκε και από παιδοψυχολόγο, όπου επίσης μίλησε για το μαρτύριο που ζούσε.

Οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον 47χρονο πατέρα ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες, ενώ σε ερευνά που εγινε στο σπιτι του δεν βρέθηκε πορνογραφικό υλικό ή κάποιο άλλο ενοχοποιητικό στοιχείο.

Λόγω παρέλευσης το αυτοφώρου ο πατέρας αφέθηκε ελευθερος και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, με την κατηγορία της γενετήσιας πράξης σε βάρος ανήλικου.

Λαμία: 19χρονη κατήγγειλε 53χρονο για βιασμό

Μια νέα υπόθεση βιασμού έρευνα η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας μετά από καταγγελία 19χρονης σε βάρος 53χρονου Λαμιώτη για βιασμό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η καταγγελία έγινε από την 19χρονη το βράδυ της Τρίτης και ο 53χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας.

Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στα Δικαστήρια Λαμίας ενώπιον της κ. Ανακρίτριας για να απολογηθεί, ωστόσο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής.

Ο συνήγορος του 53χρονου Λαμιώτη, που κατηγορείται για βιασμό, Κωνσταντίνος Χαλδούπης είπε στο LamiaReport:

«Ο εντολέας μου αρνείται ότι υπήρξε βιασμός. Ό,τι έγινε, έγινε με τη συναίνεση της καταγγέλλουσας. Ζητήσαμε και πήραμε προθεσμία ώστε να ενημερωθώ αναλυτικά για το περιεχόμενο του κατηγορητηρίου και το πρωί της Παρασκευής θα απολογηθούμε ενώπιον της κ. Ανακρίτριας και της κ. Εισαγγελέως....»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom