Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Δείτε το πριν το κατεβάσω!

της Ελενας Ακρίτα

Παιδιά, είναι εργαστηριακός ο ιός μην το ψάχνετε, ξέρω και το εργαστήριο που τον φτιάχνει. Το ‘χει ο Κοσμάς ο Ντόγιας που είχε και ηλεκτρολογείο στα Σεπόλια πού είναι η πλατεία, ακριβώς απέναντι.

Μιλάμε για κολοσσιαία συνωμοσία.
Συγκεκριμένα ο Κοσμάς ο Ντόγιας είχε πάει Κίνα για τουρισμό κι αγάπησε μια ντόπια την Τσο Τσο Σαν που είχε κι ένα αγοράκι τριών χρόνων από έναν αμερικάνο ιεραπόστολο, άσχετο θα μου πεις. Και τέλος πάντων η κοπέλα είχε πολλά κονέ στην Ουχάν κι όταν ήταν να λανσάρουν τον νέο ιό μίλησε στους ημέτερους κι έδωσαν την αντιπροσωπεία στον άντρα της τον Κοσμά τον Ντόγια. Μεγάλη ρεμούλα, ας είναι.

Οι θεωρίες συνωμοσίας που τρέχουν προς το παρόν είναι:

Πρώτον ότι ο ιός κατασκευάστηκε σε κινεζικά εργαστήρια. Αυτό το διαψεύδω προσωπικώς γιατί η Τσο Τσο Σαν είναι φίλη μου και θα μου το ‘λεγε.

Δεύτερη θεωρία, κατασκευάστηκε λέει στην Αμερική πού είναι το Σέντραλ Παρκ ακριβώς απέναντι. Εκεί υπάρχει στρατιωτική βάση που το φτιάχνουν ως βιολογικό όπλο. Ούτε αυτό είναι αλήθεια, ο Κοσμάς ο Ντόγιας έχει θείο στην Αστόρια και δεν το επιβεβαίωσε.

Τρίτον, ο κορωνοϊός ήρθε από το Διάστημα. Αυτό είναι βάσιμο παιδιά, μην το προσπερνάμε. Μπορεί να μην αποσαφηνίζουν πλανήτη αλλά έχει βάση. Επεσε σου λέει μια πύρινη σφαίρα από τον ουρανό στη Βόρεια Κίνα, πού είναι η Ουχάν ακριβώς απέναντι. Η Τσο Τσο Σαν την είδε την πύρινη σφαίρα να πέφτει, ξυστά στο μάτι την πήρε τη θειά της απ’ του γαμπρού το σόι.

Αλλη θεωρία επιμένει πως ορισμένες χώρες δεν προσβάλλονται από κορωνοϊό διότι έχουν κάτι στο DNA τους που τον διώχνει τον καριόλη. Τα ίδια έλεγε κι ο Ερντογάν για το τούρκικο DNA το λεβέντικο, το κιμπάρικο και τώρα γίνανε όλοι εκεί χάμω εγώ στο χώμα και συ στην εντατική.

Ευρέως κυκλοφορεί επίσης ότι ο κορωνοϊός δεν είναι καν ιός. Είναι το 5G που μας τηγανίζει τον εγκέφαλο. Μιλάμε για την επόμενη γενιά συνδεσιμότητας κινητής τηλεφωνίας που εξασφαλίζει πιο γρήγορες ταχύτητες. Αυτό εμάς στην Ελλάδα που δεν μας αφορά ακόμα τραβιόμαστε με το 4 το G το επονομαζόμενο και «παρ’ τα πόδια σου ρε μαλάκα».

Ολες οι πανδημίες ανά τους αιώνες έχουν και ασορτί θεωρίες συνωμοσίας. Σύμφωνα με τον καθηγητή του Πανεπιστημίου του Tübingen Dr. Michael Butter δεν είναι λίγοι αυτοί που ισχυρίζονται πως «πάντα πίσω από τις μεγάλες καταστροφές υπάρχει μια μυστική ομάδα ανθρώπων που δολοπλοκεί για να πάρει στα χέρια της την εξουσία και να ελέγξει ή ακόμα και να καταστρέψει τον πλανήτη».

Στις θεωρίες συνωμοσίας, η επιδημία της πανούκλας τον Μεσαίωνα ήταν σατανικό σχέδιο των Εβραίων. O ιός της ισπανικής γρίπης το 1918 κατασκευάστηκε σε γερμανικά εργαστήρια για να γίνει ένα μαζικό φονικό όπλο.

Η KGB της Σοβιετικής Ενωσης υποστήριζε πως το AIDS που έκανε το ντεμπούτο του τη δεκαετία του ’80 ήταν κατασκεύασμα των αμερικανικών εργαστηρίων. Οπως άλλωστε και ο Εμπολα της Δυτικής Αφρικής το 2013.

Για όλα αυτά δεν παίρνω όρκο, δεν ήμουν μπροστά. Το μόνο επιστημονικώς τεκμηριωμένο είναι ότι ο Covid-19 είναι Ταύρος με ωροσκόπο στον Τοξότη και θα ζοριστεί φέτος γιατί έχει τον Ερμή ανάδρομο. Α, κι ένα στεφάνι του πέφτει. Τώρα από γάμο είναι από κηδεία είναι, αυτό δεν φαίνεται στο φλιτζάνι.

Καλού κακού θα ρωτήσω και τον Κοσμά τον Ντόγια. Αυτόν που έχει το εργαστήριο, πού είναι η κοινή λογική;

Ακριβώς απέναντι.

Υ.Γ. Αυτά όλα δεν τα μάθατε από μένα. Κι αν με μαρτυρήσετε θα σας διαψεύσω. Διότι υπάρχουν μικρά πράσινα ανθρωπάκια και μας βλέπουν.

ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο 11-12/4/20

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom