Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Κορονοϊός: Πέθανε ηλικιωμένος στο Θριάσιο - Στους 93 οι νεκροί


Αυξάνονται καθημερινά οι νεκροί από τον κορονοϊό και στη χώρα μας,που έφτασαν πλέον τους 93!Το τελευταίο θύμα από τον κορονοϊό καταγράφηκε τα ξημερώματα, καθώς ένας ηλικιωμένος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Αττικής.

Πρόκειται για έναν 87χρονο που κατέληξε στο Θριάσιο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο θανών είχε βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό κι αντιμετώπιζε με χρόνια νεφρική νόσο. Ο άνδρας πέθανε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στο Θριάσιο νοσοκομείο και ο θάνατός του δηλώθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου.

Με τον 87χρονο ο αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα ανεβαίνει στους 93.

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Σωτήρης Τσιόδρας στην χθεσινή ημερήσια ενημέρωσή του για τον κορονοϊό τόνισε πως υπάρχουν 56 νέα κρούσματα στην Ελλάδα και 2.011 συνολικά,ενώ ο συνολικός αριθμός των νεκρών ανέρχονταν σε 90.

Το απόγευμα της Παρασκευής (μετά την επίσημη ενημέρωση), ο κορονοϊός στοίχισε τη ζωή σε έναν 47χρονο άνδρα ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Ο 47χρονος άνδρας είχε εισαχθεί στη ΜΕΘ στις 8 Απριλίου ενώ έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Και πιο αργά το βράδυ της Παρασκευής ένας 72χρονος άνδρας κατέληξε στο νοσοκομείο “Παπανικολάου” της Θεσσαλονίκης,όπου νοσηλεύονταν,αυξάνοντας τον αριθμό των νεκρών σε 92.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom