Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Καταιγιστικές εξελίξεις με την 7χρονη που τραυματίστηκε από σφαίρα - Η κατάθεση του αδερφού της καίει τον πατέρα


Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του κοριτσιού που δέχτηκε σφαίρα στο πόδι στο Ίλιον, καθώς η κατάθεση του αδερφού της φαίνεται να δίνει άλλη τροπή στο θέμα.

Μιλώντας στους αστυνομικούς το μικρό παιδί είπε ότι έπαιζε στο δωμάτιο των γονιών του και ότι βρήκε το μπρελόκ - πιστόλι κάτω από το μαξιλάρι του πατέρα του όταν αυτός κοιμόταν.Το πήρε πάτησε το κουμπί και είδε την αδερφή του να είναι κάτω και να πιάνει το πόδι της, ενώ ο ίδιος είπε ότι πόνεσε το χέρι του.

Το θέμα που απασχολεί σοβαρά τις αστυνομικές αρχές είναι από που προμηθεύτηκε ο πατέρας του αυτό το περίεργο όπλο. Και επίσης τι φοβόταν και είχε πέσει για ύπνο έχοντας κάτω από το μαξιλάρι του το συγκεκριμένο μπρελόκ.

Την υπόθεση πλέον έχει αναλάβει η αστυνομία που ερευνά εξονυχιστικά το παρελθόν του πατέρα.

Η κατάθεση του 5χρονου, πάντως, καταρρίπτει όσα ισχυρίστηκαν οι γονείς του νωρίτερα όταν και συνελήφθησαν το απόγευμα της Κυριακής από τις αστυνομικές αρχές.

Ο 31χρονος πατέρας και η 30χρονη μητέρα του κοριτσιού ισχυρίστηκαν σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ ότι είχαν βγει βόλτα με τα δύο παιδιά τους, την κόρη τους και τον 5χρονο γιο τους και κάποια στιγμή βρήκαν στον δρόμο ένα μπρελόκ-όπλο.

Όπως υποστήριξαν οι δύο γονείς, τα παιδιά περιεργάζονταν το μπρελόκ-όπλο και αυτό εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η 7χρονη στο πόδι. Το κοριτσάκι διακομίστηκε, χθες, Σάββατο 4 Απριλίου, από τη μητέρα του και τη θεία του, στο νοσοκομείο Παίδων, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Σημειώνεται, ότι στη συνέχεια η 30χρονη και η θεία του κοριτσιού έφυγαν από το νοσοκομείο, ενώ στο πλευρό του παιδιού ήταν ο 59χρονος παππούς του.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom