Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Κορονοϊός: Στους 56 οι νεκροί - Πέθανε 66χρονος από το Μαυροβούνι Πέλλας (ηχητικό), ένας 78χρονος στην Αλ/λη και μια γυναίκα από την Εορδαία


Και δεύτερος άνθρωπος έχασε τη ζωή του από κορονοϊό στην περιοχή της Πέλλας,σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, Ιορδάνη Τζαμτζή, ο οποίος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status fm 107,7. 

Πρόκειται για 66χρονο άνδρα από το Μαυροβούνι Πέλλας, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Έδεσσας και απεβίωσε σήμερα τα ξημερώματα.Ο εκλιπών είναι το 54ο θύμα του κορονοϊού στη χώρα μας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας είχε υποκείμενα νοσήματα.

Το πρώτο θύμα στην περιοχή ήταν μία 78χρονη από τη Φούστανη,η οποία πέθανε χθες.

Στο μεταξύ, η καραντίνα στο χωριό Φούστανη εξελίσσεται ομαλά, είπε ο κ. Τζαμτζής, ενώ έχει δοθεί και λίστα στην αστυνομία με τους κτηνοτρόφους και τους αγρότες, που πρέπει να μετακινούνται για τις απολύτως αναγκαίες εργασίες.

Ακούστε όσα είπε ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας

Κατέληξε κι ένας 78χρονος στην Αλεξανδρούπολη

Ενας άνδρας 78 ετών που έφυγε από τη ζωή ύστερα από επιπλοκές του κορονοϊού σε νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, είναι το 55ο θύμα στη χώρα μας.

Ο άνδρας νοσηλευόταν και κατέληξε τα ξημερώματα.

Μια 72χρονη από την Εορδαία είναι το τρίτο θύμα της ημέρας από κορονοϊό και το 56ο συνολικά στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η τρίτη νεκρή που καταγράφεται είναι μια 72χρονη από το Καρυοχώρι Εορδαίας. Ήταν διασωληνωμένη, και νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης κι έφυγε τα ξημερώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom