Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Παναιτωλικός: Δεν πρόλαβε την παρέλαση ο Κάστρο! - Ακούγεται το όνομα του Γιάννη Πετράκη


Στην Ελλάδα,αλλά και διεθνώς όταν μία ομάδα δεν πηγαίνει καλά τη "νύφη" πληρώνει πάντα ο προπονητής,αφού ούτε η διοίκηση γίνεται να αποπέμψει τον εαυτό της,ούτε να φύγουν 25 ποδοσφαιριστές και να 'ρθουν άλλοι τόσοι νέοι.

Ο ίδιος κανόνας εφαρμόστηκε και στο Αγρίνιο χθες,όπου ο Παναιτωλικός έλυσε τη συνεργασία του με τον Λουίς Κάστρο.Φυσικό και επόμενο ήταν να μην προλάβει την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου ο νεαρός προπονητής μετά τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα,5 ήττες και μία ισοπαλία σε 6 αγώνες,με την ομάδα να έχει δεχτεί 10 γκολ και να έχει πετύχει μόλις 3...

Μαζί με τον Πορτογάλο προπονητή,όπως προκύπτει από την ανακοίνωση της ΠΑΕ, έφυγαν και οι συνεργάτες του!

Η λιτή ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός

Λύθηκε η συνεργασία με τον Λουίς Κάστρο
Μετά από συνάντηση διοίκησης και προπονητή αποφασίστηκε από κοινού η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ευχαριστούμε τον Λουίς Κάστρο και τους συνεργάτες του και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά βήματά τους.

Ακούγεται το όνομα του Γιάννη Πετράκη για τον Παναιτωλικό

Οπως διαβάζουμε στο novasports.gr,η ονοματολογία έχει φουντώσει για τα καλά και μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί τέσσερα ονόματα για τον πάγκο του Παναιτωλικού. Ο λόγος για τους Σάββα Παντελίδη, Γιώργο Παράσχο, Γιάννη Πετράκη και Μάκη Χάβο.

Στον Παναιτωλικό τρέφουν μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπο του Γιάννη Πετράκη και είναι ο υποψήφιος που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να βρεθεί στον πάγκο της ομάδας.

Βέβαια κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τον Μάκη Χάβο, ο οποίος έχει ήδη δύο θητείες στο Αγρίνιο από το 2012 έως το 2015 και από το 2016 έως το 2018. Ο 50χρονος προπονητής είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο του Αγρινίου, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν έχει υπάρξει επαφή μέχρι στιγμής.

Το πλέον πιθανό σενάριο, ακούει στο όνομα του 60χρονου Γιάννη Πετράκη, που βρίσκονταν στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα από το 2013 έως το 2019.

Πάντως ακόμη δεν υπάρχει καμία επίσημη τοποθέτηση από τον Παναιτωλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom