Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Καρτέρι θανάτου στο Χαϊδάρι: Τον "γάζωσαν" με καλάσνικοφ και πιστόλι μέσα στο αυτοκίνητό του


Ενέδρα σε άνδρα στο Χαϊδάρι. Άγνωστα τα κίνητρα πίσω από την αιματηρή επίθεση. Τον πυροβόλησαν με καλάσνικοφ και 9αρι πιστόλι μέσα στο αυτοκίνητό του. Έξι κάλυκες από δυο διαφορετικά όπλα βρήκε η αστυνομία.

Σοβαρά τραυματισμένος στο Αττικό Νοσοκομείο ο άνδρας. Δεν του ανήκει το αυτοκίνητο όπου επέβαινε. Πληροφορίες, που δεν επιβεβαιώνονται επίσημα, για δεύτερο άτομο μέσα στο αυτοκίνητο. Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο.

Σοκ λίγο πριν από το μεσημέρι στο Χαϊδάρι! Άγνωστοι άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ κατά άνδρα που βρισκόταν στο αυτοκίνητό του!
Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια ανυποψίαστων πολιτών, που είδαν τον άνδρα μέσα σε μια γκρι BMW να δέχεται τους πυροβολισμούς. Μέχρι στιγμής είναι άγνωστα τα κίνητρα της αιματηρής επίθεσης. Το θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ιδιοκτήτης χαρτοπαικτικών λεσχών. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε το θύμα, δεν του ανήκει, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.
Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 11:00 το πρωί της Τρίτης (29.10.2019) στη συμβολή της λεωφόρου Αθηνών με την οδό Σατωβριάνδου.
Η πρώτη εκτίμηση της αστυνομίας είναι πως μια μηχανή πλησίασε το αυτοκίνητο όπου επέβαινε το θύμα όταν ήταν σταματημένο σε φανάρι, τον αιφνιδίασε και οι δράστες άνοιξαν πυρ. Στο σημείο έχουν βρεθεί κάλυκες από δυο όπλα: ένα καλάσνικοφ κι ένα 9αρι πιστόλι.
Στις εικόνες που έστειλε αναγνώστης στο newsit.gr φαίνονται οι τρύπες στη λαμαρίνα του αυτοκινήτου από τους πυροβολισμούς.
Οι δράστες άφησαν το θύμα τους αιμόφυρτο μέσα στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν. Υπάρχουν πληροφορίες, οι οποίες όμως ακόμα δεν επιβεβαιώνονται επίσημα, πως μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχε και δεύτερο άτομο.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Αττικό Νοσοκομείο.
Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, βρήκαν στο δρόμο τουλάχιστον έξι κάλυκες. Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο πόσες σφαίρες δέχτηκε το θύμα και κυρίως ποια ήταν τα κίνητρα της επίθεσης.
Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε στο newsit.gr τις πρώτες στιγμές μετά την αιματηρή επίθεση. Το αυτοκίνητο του θύματος βρισκόταν στην αριστερή λωρίδα, στο ρεύμα προς Ελευσίνα λίγο πριν από το Δαφνί, με την πόρτα του οδηγού ανοιχτή και μηχανές της αστυνομίας στο σημείο.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ - ΜΑΡΙΟΣ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom