Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Νέες παρατάσεις για το Κτηματολόγιο - Ποιες περιοχές αφορούν


Παράταση μέχρι τις 22 Νοεμβρίου για περιοχές σε Αγκίστρι, Πόρο, Σπέτσες, Υδρα, Κύθηρα, Μέθανα, Τροιζήνα και Μάνδρα, αλλά και έως τις 22 Ιανουαρίου για Ιωάννινα και Θεσπρωτία, έδωσε το Κτηματολόγιο στη συλλογή δηλώσεων ιδιοκτησίας.

Παράλληλα, οι πολίτες που έχουν περιουσίες σε Δράμα, Ξάνθη, Θάσο, Ροδόπη, Γρεβενά, Ιωάννινα, Βοιωτία, Φωκίδα, Ευρυτανία, Φθιώτιδα, Αιτωλοακαρνανία, Ηλεία, Αρκαδία, Ηράκλειο, Μαγνησία, Λασίθι και Δυτική Αττική έχουν μόλις 2 μέρες να ολοκληρώσουν τη διαδικασία και αυτό γιατί εκπνέει στις 31 Οκτωβρίου η σχετική προθεσμία και δεν αναμένεται να δοθεί άλλη πίστωση χρόνου. Την ίδια ώρα, ξεκίνησε η Ανάρτηση στην Κόρινθο.

Σύμφωνα με το Κτηματολόγιο, όσοι έχουν ακίνητη περιουσία στις εν λόγω περιοχές καλούνται να υποβάλουν δήλωση της ακίνητης περιουσίας τους στο Γραφείο Κτηματογράφησης της περιοχής όπου βρίσκεται το ακίνητό τους ή και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.ktimatologio.gr.

Η υποβολή της δήλωσης είναι υποχρεωτική γιατί σε διαφορετική περίπτωση επέρχονται οι κατά το νόμο προβλεπόμενες κυρώσεις.

Από την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου 29/10/19

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom