Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

Τροχαίο με εγκατάλειψη στη Νέα Πεντέλη: “Τύλιξα τον 14χρονο με μία κουβέρτα”! (βίντεο)


Σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου "Παίδων Αγλαΐα Κυριακού" ο 14χρονος, που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο, το βράδυ του Σαββάτου (26.10.2019), στη Νέα Πεντέλη.

Ο 14χρονος υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από το αυτοκίνητο που τον παρέσυρε, μόλις ο νεαρός είχε κατέβει από το λεωφορείο και βρισκόταν στη στάση.

Μιλώντας στην εκπομπή ‘Καλημέρα Ελλάδα”, αυτόπτης μάρτυρας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που ήθελαν την οδηγό του οχήματος να τρέχει με μεγάλη ταχύτητα και να προσπερνά αντικανονικά το λεωφορείο, πριν χτυπήσει τον 14χρονο.

Ο ίδιος, ήταν αυτός που βοήθησε τον νεαρό, μαζί με έναν γιατρό, μέχρι να φτάσει το ΕΚΑΒ στο σημείο. “Άκουσα ένα δυνατό χτύπημα. Βγήκα έξω και είδα χτυπημένο το παιδί στην άσφαλτο. Δίπλα του ήταν μια παρέα παιδιών 13-14 ετών που προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συνέβη στον φίλο τους”, είπε. Και συνέχισε: “Επικρατούσε πανικός. Τύλιξα τον 14χρονο με μια κουβέρτα μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ. Το παιδί είχε ανοιχτά τα μάτια, έτρεμε, είχε σπασμούς και δεν μιλούσε”.

Λίγη ώρα αργότερα η 27χρονη γυναίκα εμφανίστηκε αυτοβούλως στην Αστυνομία και παραδέχθηκε ότι εκείνη είχε χτυπήσει και αφήσει αβοήθητο το παιδί. Σχηματίστηκε δικογραφία και με προφορική εντολή Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερη.

Ακούστε όσα είπε ο αυτόπτης μάρτυρας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”:


https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom