Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

Κινηματογραφική ληστεία σε βίλα επιχειρηματία στο Παλαιό Ψυχικό

Άρπαξαν κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ!

Η εισβολή του ντουέτου των αλλοδαπών κακοποιών στη βίλα έγινε μέρα μεσημέρι - Eκεί βρισκόταν η Ουκρανή οικιακή βοηθός που εργάζεται 20 χρόνια στον συγκεκριμένο επιχειρηματία.

Βασανιστές - ληστές εισέβαλαν σε βίλα επιχειρηματία στο Παλαιό Ψυχικό και αφού έδεσαν και βασάνισαν την Ουκρανή οικιακή βοηθό άρπαξαν κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ και 2000 ευρώ σε μετρητά.

Η εισβολή του ντουέτου των αλλοδαπών κακοποιών στη βίλα του Παλαιού Ψυχικού, έγινε μέρα μεσημέρι και η οικιακή βοηθός που οι ληστές εγκατέλειψαν δεμένη με tire up, ελεθερώθηκε λίγες ώρες αργότερα από τον επιχειρηματία και τον οδηγό του.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 14:30 το μεσημέρι του Σαββάτου.

Στην πολυτελή κατοικία του Παλαιού Ψυχικού, βρισκόταν η Ουκρανή οικιακή βοηθός που εργάζεται 20 χρόνια στον συγκεκριμένο επιχειρηματία.

Ξαφνικά η γυναίκα βλέπει να πετάγονται μπροστά της δυο κουκουλοφόροι που μιλούσαν σπαστά ελληνικά. Οι κακοποιοί χωρίς η γυναίκα να προλάβει να αντιδράσει της όρμησαν και την ακινητοποίησαν δένοντας της τα χέρια με tire up.

Στη συνέχεια έκαναν φύλλο και φτερό τη βίλα και εξαφανίστηκαν με λεία κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ και 2000 ευρώ σε μετρητά.

Την άτυχη γυναίκα βρήκε σε κακή κατάσταση ο επιχειρηματίας και ο οδηγός του λίγη ώρα αργότερα όταν επέστρεψαν στο σπίτι.
https://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom