Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Χαϊδάρι: Ένα κουβάρι… γεμάτο αίμα! Τα ένοχα μυστικά και οι διασυνδέσεις πριν τη νέα εκτέλεση! (φωτο)


Μια ακόμη στυγνή δολοφονία στο Χαϊδάρι που δείχνει πως ο ακήρυχτος πόλεμος στους κόλπους της μαφίας καλά κρατεί. Οι σχέσεις του 49χρονου θύματος που "γαζώθηκε" μέσα στο όχημά του και πέθανε κάποιες ώρες μετά με τον... αρχηγό των αρχηγών που εκτελέστηκε λίγα μέτρα μακριά.

Οι δύο αστυνομικοί που πυροβόλησαν εναντίον των δραστών και υποστηρίζουν πως βρέθηκαν τυχαία (!) στην "καρδιά" του μακελειού. Η βόμβα στην επιχείρηση του θύματος και όλες οι διασυνδέσεις που κάνουν την υπόθεση ακόμη πιο "σκοτεινή".

Περιπλέκεται η κατάσταση με την εκτέλεση επιχειρηματία το πρωί της Τρίτης, 29.10.2019, στο Χαϊδάρι, καθώς όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το newsit.gr, φαίνεται πως στην υπόθεση υπάρχει εμπλοκή αστυνομικών, οι οποίοι ίσως να λειτουργούσαν ως σωματοφύλακες του 49χρονου.
Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες του newsit.gr, οι δυο αστυνομικοί που κρατούνται στα γραφεία της Ασφάλειας και εξετάζονται, διαπιστώθηκε πως πυροβόλησαν εναντίον των δραστών, όταν αυτοί πυροβόλησαν εναντίον του 49χρονου την ώρα που είχε σταματήσει το αυτοκίνητό του στο Χαϊδάρι, στην συμβολή της Λ. Αθηνών με την οδό Σατωβριάνδου.
Οι ίδιες πηγές πληροφόρησης αναφέρουν πως οι δυο αστυνομικοί στις καταθέσεις που έδωσαν υποστήριξαν πως βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας και περνώντας τυχαία από το σημείο, είδαν το περιστατικό με τους πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα να κάνουν χρήση του υπηρεσιακού τους οπλισμού προκειμένου να σταματήσουν τους δράστες.
Για το λόγο αυτό οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών που έφτασαν στο σημείο της μαφιόζικης ενέδρας το πρωί της Τρίτης, 29.10.2019, εκτός από κάλυκες προερχόμενους από υποπολυβόλο Καλάσνικοφ, βρήκαν και κάλυκες από πιστόλια των 9 χιλιοστών, οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα προέρχονταν από τα υπηρεσιακά όπλα των δυο αστυνομικών, που υποστήριζαν πως ήταν εκτός υπηρεσίας και βρεθήκανε…τυχαία στο σημείο.

Ένοχα μυστικά και διαδρομές… αίματος μέχρι την στυγερή εκτέλεση στο Χαϊδάρι

Εν τω μεταξύ, ένοχα μυστικά και σκοτεινές φιλίες με επικίνδυνες διαδρομές, “βλέπουν” οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής πίσω από την εκτέλεση του 49χρονου επιχειρηματία, ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο λίγες ώρες μετά τους απανωτούς πυροβολισμούς που δέχθηκε στο Χαϊδάρι, στην Λ. Αθηνών, ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του.
Το θύμα της επίθεσης στο Χαϊδάρι – Φωτογραφία από FacebookΧαϊδάρι
Ο 49χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος κατά το παρελθόν διατηρούσε χαρτοπαικτικές λέσχες στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στην Συγγρού, είχε φιλικούς δεσμούς με πρόσωπα που όχι μόνο έχουν απασχολήσει κατά κόρον τις Αρχές, αλλά έπεσαν αμφότερα θύματα μαφιόζικων εκτελέσεων στα πλαίσια του ακήρυχτου πολέμου μεταξύ των ανθρώπων της νύχτας.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr, ο επιχειρηματίας διατηρούσε στενές φιλικές σχέσεις με πολύ σημαντικό πρόσωπο της νύχτας, το οποίο είχε εκτίσει πολυετείς ποινές κάθειρξης και το όνομά του είχε ιδιαιτέρως βαρύνουσα σημασία στους ανθρώπους του ελληνικού υποκόσμου.

Οι “παρτίδες” με τον… αρχηγό των αρχηγών πριν την εκτέλεση στο Χαϊδάρι

Το συγκεκριμένο πρόσωπο πριν από τρία χρόνια έπεσε νεκρό κάτω από τα γραφεία της επιχείρησής του -επίσης στο Χαϊδάρι-, λίγους μήνες μάλιστα μετά την αποφυλάκισή του.
Ήταν μια μαφιόζικη εκτέλεση που στην κυριολεξία άλλαξε άρδην τις ισορροπίες στην νύχτα, καθώς θεωρούνταν ο… αρχηγός των αρχηγών στον ελληνικό υπόκοσμο.
Με αυτό το πρόσωπο ο 49χρονος επιχειρηματίας διατηρούσε ανοιχτά φιλικές σχέσεις και μάλιστα στο προφίλ που διατηρούσε στο Facebook φαίνονται ακόμα οι συνομιλίες που είχε με το πιο “βαρύ” όνομα της νύχτας.
Το θύμα της επίθεσης στο Χαϊδάρι – Φωτογραφία από FacebookΧαϊδάρι
Αντιθέτως οι φιλικές σχέσεις που διατηρούσε με πρώην αστυνομικό και μάλιστα ΕΚΑΜίτη, ο οποίος έπεσε νεκρός έξω από ταβέρνα στην Παιανία το Μάιο του 2018, στα πλαίσια του ακήρυχτου πολέμου στο κόσμο της νύχτας, ήταν διακριτικές και προσεχτικές.
Οι επαφές του 49χρονου με τον πρώην αστυνομικό, ο οποίος έπαιζε σημαντικό ρόλο τόσο στην νύχτα, όσο και στα σαλόνια της Αθήνας, ναι μεν ήταν στενές, πλην όμως διακριτικές λόγο των υψηλών γνωριμιών που είχε ο πρώην ΕΚΑΜίτης.

Η κατάθεση πριν την δολοφονία στο Χαϊδάρι

Πριν από περίπου τρία χρόνια σε ένα από τα μαγαζιά που διατηρούσε το θύμα στο Χαϊδάρι, είχε τοποθετηθεί από αγνώστους βόμβα μικρής ισχύος, η οποία είχε προκαλέσει ζημιές στην πρόσοψη του καταστήματος.
Τότε είχε δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς η οποία μάλιστα τους εντυπωσίασε, καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά ότι δεν χρειάζεται κάτι από αυτούς.
Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, στην κατάθεση που είχε δώσει στους αστυνομικούς είχε πει πως δεν είχε με κανέναν πρόβλημα, δεν δέχονταν απειλές από κανέναν και εκτιμούσε πως η τοποθέτηση της βόμβας στο κατάστημά του μάλλον είναι κάτι το προσωπικό και για το λόγο αυτό είχε πει ότι:
“Μάλλον είναι προσωπικό και θα το ψάξω μόνος μου, δεν χρειάζομαι κάτι από εσάς” είχε πει χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς
Μάλιστα την δεκαετία του ’90 όταν και είχε ξεσπάσει σκάνδαλο με επίορκους αστυνομικούς που “τα έπαιρναν” από λεσχιάρχες στην Κυψέλη, στην δικογραφία που είχε σχηματισθεί αναφέρονταν και το όνομα του θύματος της μαφιόζικης ενέδρας στο Χαϊδάρι.
Μάλιστα από εκείνη την εποχή οι αστυνομικοί πίστευαν πως ο 45χρονος διατηρούσε επαφές με επίορκους αστυνομικούς, χωρίς όμως ποτέ να καταφέρουν να το αποδείξουν.

Ήταν μόνος στο Χαϊδάρι ή… όχι;

Παράλληλα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που έχουν αναλάβει τις έρευνες, εξετάζουν με σοβαρότητα αναφορές αυτοπτών μαρτύρων που υποστηρίζουν ότι ο 49χρονος είχε μαζί του σωματοφύλακες με δυο μοτοσυκλέτες οι οποίοι αμέσως μετά τους πυροβολισμούς εναντίον του 49χρονου από τους άγνωστους εκτελεστές έσπευσαν να εξαφανιστούν.
Το θύμα της επίθεσης στο Χαϊδάρι – Φωτογραφία από FacebookΧαϊδάρι
Όπως προαναφέραμε, πρόκειται για τους δυο αστυνομικούς που εξετάζονται στα γραφεία της Ασφάλειας και υποστηρίζουν πως ήταν εκτός υπηρεσίας και περνούσαν τυχαία από το σημείο της μαφιόζικης ενέδρας στο Χαϊδάρι…
Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom