Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Δυτική Ελλάδα: Aυτοκτονία 41χρονου συγκλονίζει την Παπαδάτου Ξηρομέρου - Στην Αχαϊα δέντρο καταπλάκωσε 26χρονο


Η αυτοκτονία ενός 41χρονου συγκλονίζει την Παπαδάτου Ξηρομέρου στην Αιτωλοακαρνανία κι ο θάνατος ενός 26χρονου που καταπλακώθηκε από δέντρο βύθισε στη θλίψη την Αχαϊα.

Αυτοκτονία στην Παπαδάτου Ξηρομέρου
Ο αυτόχειρας έδωσε τέλος στη ζωή του χθες το απόγευμα,έχοντας αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι, με δίκαννο κυνηγετικό όπλο. Τη σορό του εντόπισε ο πατέρας του σε σημείο μεταξύ της οικίας και της αποθήκης.

Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Α.Τ. Κατούνας, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας.
http://sinidisi.gr/

Θλίψη στην Αχαϊα για τον 26χρονο Αντώνη που καταπλακώθηκε από δέντρο – Συγκλονίζει η σύζυγός του

Κόπηκε ξαφνικά το νήμα της ζωής του 26χρονου Αντώνη Αλεξόπουλου το μεσημέρι της Παρασκευής κατά τη διάρκεια αγροτικών εργασιών κοντά στο Πλανητέρο Αχαϊας.

Λίγο μετά τη 1.00 το μεσημέρι σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του, τον καταπλάκωσε δέντρο με αποτέλεσμα να χτυπήσει σε μεγάλη πέτρα και να χάσει ακαριαία τη ζωή του.

Τραγικές φιγούρες οι οικείοι του που βρέθηκαν πρώτοι στο σημείο της τραγωδίας και δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

Ο άτυχος Αντώνης ήταν παντρεμένος εδώ και ένα χρόνο. Συγκλονιστικό το μήνυμα της συζύγου του Νίκης. "Καλό παράδεισο αγάπη μου με άφησες μόνη μου…. Θα σε θυμάμαι πάντα στη ζωή μου".

tempo24.news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom