Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

Φρίκη στο Μεξικό: Βρέθηκαν 40 ανθρώπινα κρανία σε σατανιστικό βωμό (φωτο & βίντεο)


Φρίκη προκαλεί η υπόθεση εντοπισμού δεκάδων ανθρώπινων κρανίων, σε σατανιστικό βωμό, στη συνοικία Τεπίτο του Μεξικού.

Όπως ανακοίνωσαν οι αρχές, εντόπισαν πάνω από 40 ανθρώπινα κρανία, δεκάδες οστά και το πτώμα ενός εμβρύου μέσα σε βάζο γύρω από τον σατανιστικό βωμό, σε ακίνητο που φέρεται να χρησιμοποιείται από διακινητές ναρκωτικών.

Φωτογραφίες που διένειμε στα μέσα ενημέρωσης η εισαγγελία της πόλης εικονίζουν κρανία στοιβαγμένα γύρω από τον βωμό, πίσω από τον οποίο υψώνεται ένας σταυρός με μια ξύλινη μάσκα με κέρατα.

Μπροστά στον τοίχο είχαν αποτεθεί διάφορα αντικείμενα, ιδίως δεκάδες διακοσμημένα, πολύχρωμα ξύλινα ραβδιά. Στον χώρο βρέθηκαν πολλά άλλα αντικείμενα, όπως ένα μπαστούνι με λαβή που έχει μορφή ανθρώπινου κρανίου.

Την Τρίτη, η αστυνομία έκανε εφόδους στη συνοικία Τεπίτο και συνέλαβε 31 πρόσωπα που υποψιάζεται πως σχετίζονται με καρτέλ των ναρκωτικών. Όμως δικαστής έδωσε εντολή να αφεθούν ελεύθεροι οι 27 από τους υπόπτους.





Μια εκπρόσωπος της εισαγγελίας ανέφερε ότι οι αρχές διενεργούν πλέον έρευνα για την προέλευση των κρανίων - ανακτήθηκαν τουλάχιστον 42. Κατασχέθηκαν μαχαίρια, 40 γνάθοι, το έμβρυο και 30 οστά ποδιών ή χεριών, σύμφωνα με την εισαγγελία.

Η εκπρόσωπος σημείωσε πως δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη εργαστηριακά αν πράγματι το βάζο περιείχε ανθρώπινο έμβρυο.

Η συνοικία Τεπίτο, βόρεια του ιστορικού κέντρου, θεωρείται εδώ και χρόνια εστία εγκληματικών συμμοριών.

Η δικαστική εντολή να αφεθούν ελεύθεροι οι περισσότεροι από τους υπόπτους, που συνελήφθησαν στις εφόδους σε μυστικές στοές και χώρους που υπάρχουν υποψίες ότι χρησιμοποιούνταν ως εργαστήρια για την παραγωγή ναρκωτικών, χαρακτηρίστηκε πλήγμα για τις αρχές, την ώρα που η κυβέρνηση του προέδρου Αντρές Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ μοιάζει να δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει τη μάστιγα της βίας των καρτέλ.
ΑΠΕ- ΜΠΕ & https://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom