Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

Ακόμα μία ήττα για τον Παναιτωλικό με 2 - 0 από τον Αρη (φωτο)


Στη Θεσσαλονίκη ο Άρης υποδέχτηκε το απόγευμα τον Παναιτωλικό για την 8η αγωνιστική της Super League 1,τον οποίο νίκησε με δύο γκολ από πέναλτι!

Οι γηπεδούχοι προέρχονταν από ένα θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας κι έτσι ήθελαν να συνεχίσουν,ενώ οι Αγρινιώτες (με δύο μόνο Ελληνες στην ενδεκάδα τους) σε επτά αγώνες είχαν μόνο δύο ισοπαλίες κι έψαχναν εναγωνίως το... θαύμα της νίκης!

Ο Αρης ξεκίνησε πολύ επιθετικά,αλλά και ο Παναιτωλικός που πρώτο του μέλημα ήταν να μην δεχτεί γκολ δεν κλείστηκε κι έβγαινε συχνά σε κόντρα επίθεση.

Κι ενώ όλα φαίνονταν να πηγαίνουν καλά για τον Παναιτωλικό,που έκοβε τις επελάσεις του Φετφατζίδη από τα δεξιά,ξαφνικά άρχισε ο χορός των πέναλτι...

Στο 25' πέναλτι για τον Άρη,όταν ο Ταχάρ ανέτρεψε τον Μπρούνο Γκάμα μέσα στην περιοχή του Παναιτωλικού.Το εκτέλεσε ο ίδιος ο Μπρούνο Γκάμα στο 26' στέλνοντας στη μία γωνία τη μπάλα και στην άλλη τον Γιαννακόπουλος και 1 - 0.


Νέο πέναλτι για τον Αρη στο 31': Ο Σούντγκρεν μπήκε από δεξιά εντός της περιοχής, ο Ντίας τον ανέτρεψε και ο Ιντέγε που ανέλαβε την εκτέλεση αυτή τη φορά έστειλε και πάλι τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Γιαννακόπουλου γράφοντας στο 32' το 2 - 0.

Κάπου εκεί,πολύ νωρίς,τελείωσε το όποιο όνειρο του Παναιτωλικού για κάτι καλό από το σημερινό παιχνίδι!

Λήξη ημιχρόνου με τον Αρη να προηγείται 2 - 0

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μία αλλαγή από πλευράς Παναιτωλικού,μπήκε ακόμα ένας ξένος στη θέση του Τσιγγάρα και με την ομάδα του Μάκη Χάβου να έχει βγει μπροστά ψάχνοντας το γκολ,αλλά να κερδίζει μόνο τρία κόρνερ κι ένα δοκάρι στα πρώτα έξι λεπτά!

Κι ενώ ο Παναιτωλικός εξακολουθυύσε να πιέζει τον Αρη,στο 60' έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μοράρ!

Παρότι με παίκτη λιγότερο ο Παναιτωλικός δημιούργησε δύο καλές φάσεις για γκολ,αναγκάζοντας τον προπονητή του Αρη σε διπλή αλλαγή για να συνεφέρει την ομάδα του που είχε χάσει το ρυθμό της....

Ο Παναιτωλικός με το 2 - 0 στην πλάτη και 10 παίκτες πάλευε για το γκολ με τον Μιμίτο στην κορυφή,αλλά δεν έρχονταν το ρημάδι!

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Αρης πιο ξεκούραστος κυνήγησε ένα τρίτο γκολ,αλλά στο 90+3' σκόραρε ο Μπάιροβιτς για το Παναιτωλικό,όμως το γκολ δεν μέτρησε καθώς ο Σουηδός βρέθηκε πιο μπροστά στην πάσα του Αριγίμπι.

Κι έτσι ήρθε φυσιολογικά η ήττα για 6η φορά σε 8 αγωνιστικές... Ο Παναιτωλικός απόψε δεν ήταν κακός,αλλά όταν δεν μπορείς να μπεις καν στην περιοχή του αντιπάλου,παραχωρείς εύκολα δύο πέναλτι και αποβάλλεται για δεύτερη φορά φέτος παίκτης σου τα πράγματα δυσκολεύουν αφάνταστα κι ένας Θεός ξέρει πότε ο Παναιτωλικός θα χαρεί το τρίποντο!

* Από το 1977 είχε να κερδίσει ο Αρης τον Παναιτωλικό στη Θεσσαλονίκη,εποχή Αλκέτα Παναγούλια,Θόδωρου Πάλλα κλπ

* Από την περσινή ομάδα του Παναιτωλικού που νίκησε με 2 - 1 στο Κλεάνθης Βικελίδης αγωνίζονταν μόνο ο Λουσέρο και ο Ντίας,αφού το καλοκαίρι έφυγαν 15 παίκτες από το ρόστερ του κι ήρθαν σχεδόν άλλοι τόσοι!

ΑΡΗΣ (Μίχαελ Ένινγκ): Έμαν, Σούντγκρεν, Ροζ, Βέλεθ, Κόρχουτ, Σάσα(67' Μπα), Ματίγια, Ντιγκινί(67' Ντουάρτε), Φετφατζίδης, Μπρούνο Γκάμα(78' Τόνσο), Ιντέγε.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Γιαννακόπουλος, Τσιγγάρας(46' Μιμίτο), Γιοβάνοβιτς, Μαρσιάλ, Σανιά, Ντάλσιο, Ταχάρ(73' Αριγίμπι), Σίεστεντ, Ντίας(80' Μπαϊροβιτς), Λουσέρο, Μοράρ.

Φωτο από το σημερινό παιχνίδι:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom