Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Θρίλερ στα Μέγαρα: Πυροβολισμοί κατά ζευγαριού - Νεκρός ο άνδρας, σε σοβαρή κατάσταση η σύζυγός του


Ένας 48χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται μια γυναίκα 43 ετών, έπειτα από πυροβολισμούς που δέχθηκαν απόψε, μέσα σε σπίτι, στη συμβολή των οδών Μυκηνών και Μελετίου Λουκά, στα Μέγαρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, ο δράστης είναι άνδρας, συγγενικό πρόσωπο του ζευγαριού και διοικητικός υπάλληλος του Νοσοκομείου Κρατουμένων Κορυδαλλού, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, λαμβάνοντας ειδική ψυχιατρική αγωγή.

Το ζευγάρι διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 48χρονου, ενώ η γυναίκα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, εξετάζεται το ενδεχόμενο ο δράστης να είναι άτομο του στενού περιβάλλοντος των δύο, ενώ φαίνεται ότι προηγήθηκε διαπληκτισμός μαζί του και στη συνέχεια δέχθηκαν τους πυροβολισμούς.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Θρίλερ στα Μέγαρα: Πυροβόλησαν ζευγάρι 
Μια ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία γράφτηκε το βράδυ της Πέμπτης 31.10.2019, στα Μέγαρα, στη συμβολή των οδών Μυκηνών και Μελετίου Λουκά. Ένα άγριο έγκλημα που συγκλονίζει το πανελλήνιο…

Η αρχική είδηση έκανε λόγο για πυροβολισμούς που δέχθηκε ένα ζευγάρι, μέσα στο σπίτι του, στα Μέγαρα, προκαλώντας συναγερμό στις Αρχές!

Δράστης του τραγικού περιστατικού στα Μέγαρα ο άντρας της αδελφής του θύματος
Όσο περνά η ώρα, ολοένα και περισσότερες πληροφορίες βλέπουν το “φως” της δημοσιότητας. Το ζευγάρι έχει δεχθεί τους πυροβολισμούς σε “ευαίσθητα σημεία”, ενώ ο άνδρας, 48 ετών και γιατρός στο επάγγελμα, κατέληξε σχεδόν αμέσως. Η 43χρονη γυναίκα χαροπαλεύει στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το σπίτι δεν φέρει ίχνη έρευνας ή διάρρηξης. Αυτό ήταν εξαρχής ένα “καμπανάκι” για τις Αρχές: Ότι τουλάχιστον σε πρώτο πλάνο έμπαιναν σενάρια διαφορών εντός της οικογένειας ή του φιλικού κύκλου του ανδρόγυνου.

Από την αστυνομία αναζητείται πλέον ο άντρας της αδελφής του θύματος, αφού σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, “μπούκαρε” στο σπίτι του ζευγαριού και αφού διαπληκτίστηκε με τον 48χρονο, στην συνέχεια έβγαλε πιστόλι και τους πυροβόλησε -όπως προαναφέραμε- σε “ευαίσθητα σημεία”.

Αυτός ο άνδρας είναι βεβαίως ο βασικός ύποπτος και πρόκειται για σωφρονιστικό υπάλληλο. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως θεωρούσε πως το ζευγάρι είχε κάποια ευθύνη για τον χωρισμό του…

Σημειώνεται πως το έγκλημα σημειώθηκε μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών του ζευγαριού…

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom