Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Επιτέλους νίκη για τον Παναιτωλικό με... «4άρα» πρόκρισης επί του Ιαλυσού στη Ρόδο


Ο,τι δεν κατάφερε μετά από 8 αγωνιστικές ο Παναιτωλικός στο πρωτάθλημα,το πέτυχε σήμερα για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος στη Ρόδο. Ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος δεν άντεξε και γνώρισε δίκαια την ήττα από τον πολύ ανώτερο Παναιτωλικό με σκορ 4-0!

Η διαφορά των δύο κατηγοριών ήταν κάτι παραπάνω από ορατή σήμερα στο «Οικονομίδειο» με αποτέλεσμα ο Παναιτωλικός να κερδίσει εύκολα τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος με 4-0 και ουσιαστικά να εξασφαλίσει από το πρώτο κιόλας παιχνίδι την πρόκριση του στην επόμενη φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου.

Η ομάδα του Αγρινίου δεν συνάντησε δυσκολίες απέναντι στους «ερυθροκίτρινους», με τη διαφορά κλάσης των δύο ομάδων να φανερώνεται μέσα στο γήπεδο. Πάντως τόσο ο Νίκος Καραμπετάκης όσο και ο Μάκης Χάβος έκαναν αρκετές αλλαγές στις 11άδες τους, για να ξεκουράσουν βασικούς παίκτες, με τον Ιάλυσο πλέον να στρέφει την προσοχή του στον Διαγόρα.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
6ο: Διαγώνιο σουτ του Μαρτσάκη, η μπάλα έφυγε μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι του Κνετ
20ο: Ο Μιμίτο συνδυάστηκε εξαιρετικά με τον Σίεστεντ και ο τελευταίος με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 0-1 για τον Παναιτωλικό.
24ο: Ο Μπαΐροβιτς έστρωσε στον Αργίμπι, του οποίο το σουτ έφυγε αρκετά μακριά
30ο: Ατομική ενέργεια του Μαρτσάκη, έκανε το γύρισμα αλλά η μπάλα κατέληξε στον Κνετ.
32ο: Ο Ντάλσιο σούταρε, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.
37ο: Απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Νατσιόπουλου, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Παναιτωλικού
52ο: Ο Παρράς σέντραρε από αριστερά και ο αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι Ντάρσιο έκανε την προβολή με το Χειμωνέττο να αποκρούει δύσκολα. Κατόπιν υπόδειξης του βοηθού, ο διαιτητής Τάσης… έδειξε σέντρα και το 0-2 ήταν γεγονός για τον Παναιτωλικό.
57ο: Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Αριγίμπι από κοντά να μην μπορεί να σκοράρει
85ο: Με πλασέ ο νεοεισελθών Ρομάν έκανε το 0-3 για τον Παναιτωλικό
87ο: Ο Ταχάρ έκανε το μακρινό σουτ, η μπάλα έσκασε μπροστά από τον Άγγελο Χειμωνέττο και κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό 0-4

Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ (Νίκος Καραμπετάκης): Χειμωνέττος Αγγ., Τριποτσέρης (53’ Σερτζίνιο), Τερζίου, Χατζηδίμπας, Χειμωνέττος Κ., Γιώργου, Ρεκλείτης (46’ Τζελάι), Νατσιόπουλος, Μαρτσάκης (67’ Μαραγκουδάκης), Κουγιός, Πεταυράκης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κνέτ, Ντάλσιο (72’ Φυτόπουλος), Παρράς, Μιμίτο (80’ Ρομάν), Λιάβας, Μπαΐροβιτς, Αριγίμπι, Σανιά, Σιέστεντ, Μαρσιάλ (61’ Ταχάρ), Τσιγγάρας.

https://www.12sports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom