Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Χαϊδάρι: Νεκρός ο επιχειρηματίας από τη φονική ενέδρα - Εξετάζεται εμπλοκή εν ενεργεία αστυνομικών!


Κατέληξε ο επιχειρηματίας που δέχθηκε πυροβολισμούς το πρωί στο Χαϊδάρι. Η αιματηρή ενέδρα θανάτου εναντίον επιχειρηματία στο Χαϊδάρι... περιπλέκεται! Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr υπάρχει εμπλοκή εν ενεργεία αστυνομικών,
οι οποίοι φέρονται να πυροβόλησαν εναντίον των δραστών! Εξετάζονται ήδη στην Ασφάλεια και δηλώνουν πως βρέθηκαν τυχαία στο σημείο.

Υπέκυψε στα τραύματά του ο επιχειρηματίας που χτυπήθηκε από σφαίρες σε μια ενέδρα θανάτου στο Χαϊδάρι.Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια ανυποψίαστων πολιτών, που είδαν τον άνδρα μέσα σε μια γκρι BMW να δέχεται τους πυροβολισμούς. Μέχρι στιγμής είναι άγνωστα τα κίνητρα της αιματηρής επίθεσης.
Οι εξελίξεις γύρω από το μαφιόζικο “χτύπημα” στο Χαϊδάρι “τρέχουν” με καταιγιστικούς ρυθμούς και παίρνουν μια… διαφορετική τροπή. Αυτή την ώρα, βρίσκονται στα γραφεία της Ασφάλειας και εξετάζονται δύο αστυνομικοί, καθώς διαπιστώθηκε πως την ώρα της επίθεσης εναντίον του επιχειρηματία, οι δύο αυτοί αστυνομικοί βρίσκονταν στο σημείο και πυροβόλησαν εναντίον των δραστών.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αστυνομικοί υποστηρίζουν στην κατάθεσή τους ότι ήταν εκτός υπηρεσίας και “έπεσαν” πάνω στο περιστατικό, με αποτέλεσμα να κάνουν χρήση του υπηρεσιακού τους οπλισμού.
Ωστόσο, από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας εξετάζεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο οι δύο αστυνομικοί να μην βρέθηκαν τυχαία στο σημείο.
Αλλά αντιθέτως να συνόδευαν τον επιχειρηματία ως σωματοφύλακες την ώρα που σημειώθηκε το αιματηρό περιστατικό στο Χαϊδάρι…

Το χρονικό του “χτυπήματος” στο Χαϊδάρι

Για ακόμη μια φορά, το Χαϊδάρι γίνεται τόπος μιας ενέδρας θανάτου. Αυτή τη φορά θύμα ήταν ένας άνδρας, ο οποίος δέχτηκε χτυπήματα με καλάσνικοφ και 9αρι πιστόλι την ώρα που βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο, σταματημένος σε φανάρι στη συμβολή της λεωφόρου Αθηνών με τη Σατωβριάνδου.
Το θύμα δέχτηκε τους πυροβολισμούς από δυο κουκουλοφόρους, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, που τον πλησίασαν με μηχανή την ώρα που η γκρι BMW την οποία οδηγούσε (και η οποία σύμφωνα με πληροφορίες δεν του ανήκει) ήταν σταματημένη.
Με καλάσνικοφ και 9αρι πιστόλι, οι δράστες τον «γάζωσαν» αφήνοντάς τον αιμόφυρτο μέσα στο πολυτελές αυτοκίνητο. Το θύμα μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένο στο Αττικό Νοσοκομείο.
Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια κατοίκων και διερχόμενων οδηγών περίπου στις 11:00 το πρωί της Τρίτης (29.10.2019). «Ακούσαμε τους πυροβολισμούς, βγήκαμε έξω, νομίζαμε ότι ήταν τρακάρισμα», είπαν αυτόπτες μάρτυρες. Όπως ανέφεραν, στη μηχανή που πλησίασε το αυτοκίνητο του θύματος επέβαιναν δυο κουκουλοφόροιΆνοιξαν πυρ, χτύπησαν το θύμα τους κι εξαφανίστηκαν.
«Ακούσαμε μια ριπή. Από καλάσνικοφ ήταν; Δεν ξέρω. Οι πιστολιές ήταν συνεχόμενεςΠάνω από δέκα πυροβολισμοί ακούστηκαν», είπε αυτόπτης μάρτυρας.


Οι πρώτες εικόνες από το σημείο, με την πλευρά του οδηγού στο γκρι αυτοκίνητο να έχει παντού τρύπες από τις σφαίρες αλλά και οι κάλυκες που βρίσκονταν στο δρόμο, αποτυπώνουν πλήρως το τι έγινε στο Χαϊδάρι.




Οι κάλυκες που βρήκαν οι αστυνομικοί διάσπαρτους στο δρόμο προέρχονταν από δυο όπλα: ένα καλάσνικοφ κι ένα 9αρι πιστόλι.
Από την πρώτη στιγμή, όλα οδηγούσαν στο συμπέρασμα πως επρόκειτο για ακόμη ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Η αστυνομία, βέβαια, εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.
Το θύμα ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ιδιοκτήτης χαρτοπαικτικών λεσχών και στο παρελθόν είχε εμπλακεί, ως παράγοντας, με την ομάδα της Παναχαϊκής. Τον τελευταίο καιρό είχε συνεργασία με ιταλική εταιρία καφέ, τα κεντρικά γραφεία της οποίας βρίσκονται στη λεωφόρο Αθηνών, κοντά στο σημείο της επίθεσης.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος άνθρωπος γίνεται στόχος επίθεσης: τον Μάιο του 2016 στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας του στα δυτικά προάστια είχε γίνει βομβιστική επίθεση.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΜΑΡΙΟΣ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom