Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Σχολικό… τρόμου! - 200 ζάχαρο ανέβασε ο τρίχρονος που ξέχασαν για ώρες! (βίντεο)


Τον ξέχασαν στο καρεκλάκι του, μέσα στο σχολικό, για πάνω από τρεις ώρες και έκλαιγε από τον φόβο του. Οργισμένη η μητέρα του τριών ετών αγοριού καταγγέλλει πως ενώ ζούσε τον εφιάλτη, από τον ιδιωτικό παιδικό δεν της απαντούσαν καν!

"Ηρεμήστε κυρία μου, έγινε ένα λάθος" η απάντηση που της δόθηκε... αφού πρώτα είχε βρεθεί το παιδί. Το εξέτασε παιδιοψυχολόγος. Καρέ - καρέ ο εφιάλτης που έζησε η νεαρή μητέρα όπως τον διηγείται στην κάμερα.

“Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, απλά φώναζα “το παιδί μου, το παιδί μου”, ο πατέρας μου φοβήθηκε ότι θα πάθω κάτι γιατί είχαν μουδιάσει όλα πάνω μου και δεν καταλάβαινα πού είμαι και τι κάνω και μόνο περίμενα να φτάσω να βρω το παιδί μου”. Με αυτά τα λόγια περιγράφει η μητέρα του τρίχρονου αγοριού, τις στιγμές τρόμου που έζησε όταν οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού ξέχασαν τον γιο της για ώρες (!) μέσα στο σχολικό!
Δύσκολα μπορεί κανείς να μπει στην θέση της και να καταλάβει το τι πέρασε. Έζησε τον απόλυτο εφιάλτη, όταν ενώ είχε παραδώσει το παιδί της στο σχολικό, το πρωί της Τρίτης, 29.10.2019, χτύπησε λίγες ώρες μετά το τηλέφωνό της, με τους υπεύθυνους του παιδικού να την ρωτούν… αν είναι ο γιος της άρρωστος και γι’ αυτό δεν πήγε στον παιδικό!
Η ίδια καταγγέλλει πως από τον παιδικό την κάλεσαν ξανά μετά από 15 λεπτά, ενώ όσο κατευθυνόταν προς το σχολείο κι ενώ είχε ήδη καλέσει την αστυνομία, οι υπεύθυνοι δεν απαντούσαν στα τηλέφωνα! Αφού, λοιπόν, τον είχαν πρώτα βρει, την κάλεσαν και της είπαν το εξής:
“Ηρεμήστε, τον βρήκαμε, τον είχαμε ξεχάσει στο σχολικό λεωφορείο”
Όταν η μητέρα έφτασε στον ιδιωτικό παιδικό σταθμό στην Παλλήνη, ο γιος της έτρεξε να την αγκαλιάσει. “Δέκα με δεκαπέντε λεπτά το παιδί δεν μου μίλαγε, δεν με κοίταζε καν, εγώ τον είχα αγκαλιά, τον φίλαγα, τον ρώταγα αν ήταν καλά… Δεν μου μίλαγε καν και απλά κάποια στιγμή μου είπε “μαμά έκλαιγα”. Είναι ένα αγοράκι τριών χρονών”, συνεχίζει μιλώντας στον Ant1.
Η μαμά του τρίχρονου που έμεινε στο καρεκλάκι του -μέσα στο σχολικό- για περισσότερες από τρεις ώρες, τονίζει ακόμη πως από το σχολείο της είπαν -αφού βρέθηκε το παιδί- “ηρεμήστε κυρία μου, έγινε ένα λάθος. Δεν ξέρουμε κι εμείς πώς έγινε“!
Εμφανώς οργισμένη, σχολιάζει πως “δεν ξεχάσαμε μία τσάντα ρε παιδιά, ξεχάσαμε ένα παιδί μέσα στο σχολικό”
Το παιδί έχει ήδη εξεταστεί από παιδοψυχολόγο, καθώς ακόμη βρίσκεται υπό την επήρεια του σοκ. Η μαμά του αποκάλυψε πως το παιδί ξυπνά συνεχώς το βράδυ, ενώ όταν το μετέφεραν στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε πως είχε “ανεβάσει” 200 ζάχαρο, προφανώς από το άγχος που έζησε το τριών ετών παιδί.

Ακούστε όσα είπε η μητέρα του παιδιού που ξέχασαν στο σχολικό για ώρες



Οργισμένοι οι συγγενείς!

Τόσο η ίδια, όσο και ο παππούς του παιδιού μίλησαν νωρίτερα και στο newsit.gr, με τον παππού του να εξιστορεί το περιστατικό ως εξής:
«Στις 7:30 ήρθε το σχολικό και πήρε τα παιδιά. Εμείς γνωρίζαμε ότι τα παιδιά είναι στο σχολείο και θα τα παραλαμβάναμε το απόγευμα. Περίπου στις 11:00 μας παίρνουν τηλέφωνο να μας ρωτήσουν γιατί δεν πήγε το ένα από τα δύο παιδιά. Μείναμε κάγκελο. Τρελαθήκαμε. Μας είπαν ότι θα κάνουν επανακαταμέτρηση των παιδιών μήπως έγινε κάποιο λάθος. Παίρναμε πίσω να μάθουμε τι έχει συμβεί, αλλά επί περίπου 20 λεπτά δεν απαντούσε κανείς. Στο διάστημα αυτό ξεκινάμε να πάμε στο σχολείο και ειδοποιήσαμε την Αστυνομία ότι αγνοείται ένα παιδί τριών ετών. Λίγο πριν φτάσουμε στο σχολείο μας παίρνουν τηλέφωνο και μας λένε να μην ανησυχούμε γιατί το παιδί βρέθηκε. Μας πληροφόρησαν ότι το είχαν ξεχάσει στο λεωφορείο. Από τις 7:30 το πρωί που μπήκε το παιδί στο σχολικό, μέχρι τις 11:00, ο μικρός ήταν κλειδωμένος. Έχουμε δει παιδιά να πεθαίνουν έτσι».


«Δεν επικοινώνησαν μαζί μας από το σχολείο»

Σύμφωνα με τον παππού του αγοριού, το παιδί ήταν σε καλή κατάσταση αλλά επί περίπου τρεις ώρες δεν μιλούσε. «Το πήγαμε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο και βγήκαμε πριν από λίγο. Ήρθε τέλος πάντων η Αστυνομία στο σχολείο, συνέλαβαν τους υπεύθυνους, τη διευθύντρια του παιδικού σταθμού, τον οδηγό και τη συνοδό. Σήμερα ορίστηκε δικάσιμος για την Παρασκευή το πρωί. Απ’ ό,τι βλέπω όμως θα δικαστεί μόνο ο οδηγός και η συνοδός.
Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν θα δικαστούν οι υπεύθυνοι του σχολείου. Εμείς μ’ εκείνους έχουμε υπογράψει συμβόλαιο, όχι με τον οδηγό. Εκείνοι κοιμήθηκαν ήσυχα χθες το βράδυ. Εμείς δεν έχουμε κοιμηθεί ακόμη. Δεν έχουμε εν τω μεταξύ κανένα νέο από το σχολείο. Δεν προσπάθησαν καν να επικοινωνήσουν μαζί μας, έστω από απλό ενδιαφέρον. Αν είχαμε καθυστερήσει τα δίδακτρα, θα μας είχαν κάνει δέκα τηλέφωνα. Δεν υπάρχει ασφάλεια για κανέναν» ανέφερε ο ίδιος στο newsit.gr για το απίστευτο περιστατικό με το σχολικό.
Το newsit.gr έχει επικοινωνήσει από την πρώτη στιγμή με τη διεύθυνση του ιδιωτικού σχολείου στο οποίο πήγαινε το αγόρι, ζητώντας ένα επίσημο σχόλιο για το σοβαρό περιστατικό στο σχολικό. Μέχρι τη συγγραφή του παρόντος δεν είχαμε λάβει οποιαδήποτε απάντηση.
Ρεπορτάζ: Μάριος Αραβαντινός
Με πληροφορίες από: Ant1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom