Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Μάνη: H μητέρα της 12χρονης για τον ιερέα και την σχέση με το παιδί της - Τι απαντά ο δικηγόρος του παπά (βίντεο)


Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η υπόθεση της ανήλικης που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα κακοποίησης από τον ιερέα σύντροφο της μητέρας της.Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις της μητέρας της ανήλικης που κακοποιούσε ο ιερέας στο χωριό Οχιά της Μάνης.

Με δάκρυα στα μάτια και κρατώντας στα χέρια της, την φωτογραφία του παιδιού της ξεσπά μπροστά στην κάμερα του ΑΝΤ1 η μάνα της 12χρονης που φέρεται να έχει πέσει θύμα κακοποίησης από 57χρονο ιερέα σε χωριό της Μάνης. Τα όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού προκαλούν ανατριχίλα.

«Τον έχω πιάσει τον παπά με την κόρη του. Η κόρη μου ντυνόταν, πάνω είχε ρούχα, κάτω δεν είχε, και γελούσε ο παπάς. Δεν πέρασε από το μυαλό μου, έβγαινε βόλτα με την κόρη δεν μου έδινε δικαίωμα.. μπορούσε να την πάει στη μάνα μου αλλά δεν την πήγε προτίμησε να την δώσει στο Χαμόγελο. Στην κουβέρτα έχω δει αίματα και το έχω πει στον παπά. Έμπαινε στο δωμάτιο της ξάπλωναν μαζί, δεν πέρασε από το μυαλό μου, όμως, του είχα πολύ εμπιστοσύνη επειδή ήταν ιερέας» είπε στο ΑΝΤ1 η μητέρα της 12χρονης.

Η μητέρα του παιδιού παραδέχεται πως η κόρη της αρκετό καιρό αργότερα της αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και φοβόταν να σπάσει την σιωπή της.

«Όταν πήγα να την δω η κοινωνική λειτουργός της είπε να μου μιλήσει, εγώ μέχρι την τελευταία στιγμή δεν πίστευα ότι την έχει πειράξει, αλλά η κόρη μου έσκυψε το κεφάλι και μου είπε μαμά φοβόμουν, μαμά είναι αλήθεια, ο παπάς μου έχει κάνει αυτά», παραδέχεται η μητέρα.

Η ίδια δεν πίστευε ποτέ ότι ο ιερέας θα έκανε κακό στο παιδί της, του είχε εμπιστοσύνη όπως δηλώνει, ενώ διαψεύδει ότι ενδέχεται να εμπλέκεται και άλλο πρόσωπο στην υπόθεση.

Ο 22χρονος αδερφός του κοριτσιού εξηγεί πως όσο καιρό έμεινε με τον ιερέα δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα, όμως στέκεται δίπλα στην αδερφή του και την πιστεύει.

«Εμένα η μικρή δεν μου έχει πει ποτέ κάτι τέτοιο το έμαθα από την μάνα μου. Την περίοδο που ήταν η μάνα μου με τον παπά είχα μείνει και εγώ 15 μέρες ήταν όλα εντάξει. Μετά όταν έφυγα δεν ξέρω τι έγινε. Για να το λέει η μικρή και να το λέει η μάνα μου», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο αδερφός της 12χρονης.

Η μητέρα επικοινωνεί πλέον με το παιδί της δυο φορές την εβδομάδα, ενώ το επισκέπτεται τακτικά και ελπίζει πως θα το κρατήσει και πάλι στην αγκαλιά της.

Δικηγόρος ιερέα στον ΑΝΤ1: αλλάζει την μαρτυρία της η μητέρα της 12χρονης

Τι είπε για την κατάθεση της μητέρας που περιλαμβάνεται στη δικογραφία, καθώς και για την ιατροδικαστική εξέταση.

Όπως είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο κ Ιωάννου, η μητέρα της 12χρονης άλλα λέει τώρα και αλλά στην κατάθεσή της.

Παράλληλα, τόνισε ότι η ιατροδικαστική έκθεση είναι κατηγορηματική στο ότι δεν υπάρχει τραυματισμός.

Επίσης, αποκάλυψε πως η μικρή είχε καταγγείλει τον βιολογικό της παππού για κακοποίηση.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του ιερέα θα πρέπει όλοι να ειναι φειδωλοί στις δηλώσεις τους για το θέμα, προς όφελος του παιδιού.

Όπως ανέφερε, ο πελάτης του υπομένει καρτερικά, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να φανερωθεί η αλήθεια, όπως υποστήριξε.

Ακόμα ισχυρίστηκε ότι οι περισσότεροι κάτοικοι στο χωριό του ιερέα, ειναι στο πλευρό του.

Δείτε τα βίντεο ΕΔΩ

Τόσο η μητέρα της 12χρονης,όσο και ο δικηγόρος του ιερέα βγήκαν και σήμερα το πρωί στην εκπομπή του ΑΝΤ1

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom