Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

ΕΔΕ για τους δύο αστυνομικούς που ήταν παρόντες στη δολοφονία του επιχειρηματία στο Χαϊδάρι


Η διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, ξεκίνησε έρευνα για τον ρόλο των δύο αστυνομικών που εμπλέκονται στην υπόθεση της δολοφονίας του 49χρονου επιχειρηματία το πρωί στο Χαϊδάρι.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣ, «η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας διερευνά τις συνθήκες εμπλοκής δύο αστυνομικών στο σημερινό περιστατικό πυροβολισμών, από άγνωστους δράστες, στο Χαϊδάρι, που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ιδιώτη».

Σημειώνεται ότι οι δύο αστυνομικοί, οι οποίοι υπηρετούν σε υπηρεσίες της Αττικής, ήταν παρόντες στην δολοφονική επίθεση και μάλιστα ο ένας από αυτούς πυροβόλησε τέσσερις φορές εναντίον των δραστών με το πιστόλι του.

Οι ίδιοι ισχυρίστηκαν ότι βρέθηκαν τυχαία στον τόπο του εγκλήματος, ωστόσο αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι το αυτοκίνητο του θύματος συνόδευε μια μοτοσικλέτα με δύο άτομα και εξετάζεται αν αυτοί ήταν οι δύο αστυνομικοί.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας, ο 49χρονος επιχειρηματίας, τον τελευταίο καιρό είχε πάντα συνοδεία κατά τις μετακινήσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom