Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Παλλήνη: Ξέχασαν αγοράκι 3 ετών για ώρες μέσα σε σχολικό λεωφορείο!


Η δασκάλα τηλεφώνησε στους γονείς του να ρωτήσει αν είναι άρρωστο κι έτσι κατάλαβαν ότι το παιδί είναι μέσα στο σχολικό,όπου έμεινε ξεχασμένο για τουλάχιστον τρεις ώρες.Ακολούθησαν συλλήψεις και αυτόφωρο για τους υπεύθυνους.

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε σε ιδιωτικό σχολείο της Παλλήνης και συγκεκριμένα στο σχολικό λεωφορείο που μετέφερε παιδιά προνηπιακής ηλικίας στο σχολείο.

Φτάνοντας στο σχολείο οι συνοδοί πήραν τα παιδάκια να τα μεταφέρουν μέσα στην αίθουσα,ξέχασαν όμως ένα αγοράκι τριών ετών μέσα στο σχολικό!

Η δασκάλα βλέποντας ότι έλειπε ένα από τα παιδάκια τηλεφώνησε στο σπίτι του για να ρωτήσει αν είναι καλά. Η μητέρα ωστόσο έντρομη της είπε ότι το παιδί το παρέλαβαν το πρωί με το σχολικό για να το πάνε στο σχολείο!

Αμέσως σήμανε συναγερμός και μετά από έρευνες που έγιναν διαπιστώθηκε ότι το παιδάκι ήταν μόνο του επί ώρες ξεχασμένο μέσα στο σχολικό!

Η οικογένεια του μικρού παιδιού υπέβαλε μηνύσεις και ως αποτέλεσμα αυτού συνελήφθησαν ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου και οι δυο συνοδοί,οι οποίοι οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom