Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Σάλος από ανάρτηση δημοσιογράφου της ΕΡΤ: "Στημένα ρεπορτάζ με λεφτά του Ερντογάν"!


Αίσθηση έχει προκαλέσει μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter ο διπλωματικός συντάκτης της ΕΡΤ και αρθρογράφος, Νίκος Μελέτης.

"Μα είναι δυνατόν τις ημέρες αυτές να είναι ελληνική δημοσιογραφική αποστολή οργανωμένη και πληρωμένη από την τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα στα σύνορα της Τουρκίας με την Συρία;" έγραψε χθες ο γνωστός δημοσιογράφος.

Η εφημερίδα "Δημοκρατία" σήμερα κάνει λόγο για "Στημένα ρεπορτάζ με λεφτά του Ερντογάν" και μιλάει για μείζον θέμα που προκύπτει, καθώς αφήνονται υπόνοιες για ρεπορτάζ που παρουσιάζουν θετικά τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και αναφέρει ότι πρέπει η ΕΣΗΕΑ, το υπουργείο Εξωτερικών και το Μέγαρο Μαξίμου να παρέμβουν και να διερευνήσουν την καταγγελία.

Έπειτα από τις αντιδράσεις και τα ερωτήματα που προκλήθηκαν από την αποκάλυψή του ο δημοσιογράφος επανήλθε νωρίτερα σήμερα με νέα ανάρτησή του, στην οποία διευκρινίζει ότι δεν αναφέρεται στον Μανώλη Κωστίδη, τον Νικόλα Βαφειάδη και τη Μαρία Ζαχαράκη,χωρίς όμως να δίνει στοιχεία για το ποιους αφορά η χθεσινή του ανάρτηση.

"Για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις: η αναφορά μου σε "δημοσιογραφική αποστολή" στην Τουρκία υπό την αιγίδα της τουρκικής πρεσβείας, δεν αφορά στους συναδέλφους Κωστίδη, Ζαχαρακη και Βαφειάδη που καλύπτουν το μέτωπο στα σύνορα Τουρκίας -Συρίας και είναι απεσταλμένοι των ΜΜΕ" έγραψε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom