Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Θεσ/κη: Ελεύθερη η μητέρα που εγκατέλειψε το βρέφος σε είσοδο πολυκατοικίας!


Σταδιακή βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του νεογνού, που εντόπισαν κάτοικοι εγκαταλελειμμένο και τυλιγμένο σε κουβέρτα μπροστά σε είσοδο πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη, χθες το μεσημέρι.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο ΑΜΠΕ η διοικήτρια του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, Βασιλική Παπαχριστοδούλου, το κοριτσάκι διεκομίσθη στο νοσοκομείο με υποθερμία και παραμένει νοσηλευόμενο για προληπτικούς λόγους σε θερμοκοιτίδα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών.
 
Δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σχηματίζεται σε βάρος της 24χρονης, που φέρεται να εγκατέλειψε το νεογέννητο κοριτσάκι της σε είσοδο πολυκατοικίας στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Λίγο μετά την πράξη της η νεαρή γυναίκα εντοπίστηκε από αστυνομικούς σε διαμέρισμα όπου ζει και με εισαγγελική εντολή αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερη. Στο μεταξύ, ενώ η ίδια και το νεογνό νοσηλεύονται στο νοσοκομείο “Ιιπποκράτειο”, η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση.

Η 24χρονη, φερόμενη ως σπουδάστρια νοσηλευτικής, φέρεται να είπε πως αντιλήφθηκε την εγκυμοσύνη σε προχωρημένο στάδιο κι ότι δεν επιθυμούσε να κρατήσει το παιδί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom