Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Ούτε απόψε γεύτηκε τη νίκη ο Παναιτωλικός, 2 - 2 με τη Λάρισα (φωτο)


Για την 7η αγωνιστική της Super League 1, ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε απόψε στο Αγρίνιο την ΑΕΛ σ' ένα ματς με πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους γηπεδούχους,που σε έξι αγωνιστικές δεν είδαν νίκη,παρά μόνο μία ισοπαλία.

Μετά από ένα ματς μάλλον "σούπα" οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 2 - 2 όπως και πέρσι!

Στο πρώτο ημίχρονο η Λάρισα είχε την κατοχή της μπάλας και την επιθετική πρωτοβουλία,αλλά τίποτα το ιδιαίτερο πέρα από ένα γκολ από αδράνεια της άμυνας του Παναιτωλικού.

Από την άλλη μεριά οι "Αγρινιώτες",με έναν μόνο Ελληνα στην ενδεκάδα τους και τον Μάκη Χάβο στον πάγκο τους εμφανίστηκαν νωθροί και με αμυντικούς προσανατολισμούς,ενώ αφυπνίστηκαν μετά το γκολ που δέχτηκαν.....

Στο 26' γκολ για τη Λάρισα: Με κεφαλιά του Μιχαήλ από κοντά,μετά από πρώτη κεφαλιά του Μόρα σε κτύπημα κόρνερ και αφού ο διαιτητής συμβουλεύτηκε το VAR,καθώς ο επόπτης σήκωσε τη σημαία υποδεικνύοντας τον αμυντικό της ΑΕΛ οφσάιντ,ο οποίος όμως καλύπτονταν και... 0 - 1!

Στο 34' η απάντηση του Παναιτωλικού με τον αρχηγό του το Ντίαζ: Σε μια βαθιά μπαλιά στην άμυνα της ΑΕΛ έγιναν δυο απανωτά λάθη, η μπάλα έφτασε στον Ντίαζ και αυτός με δυνατό σουτ έκανε το 1-1.

Στο 39' ο διαιτητής και το VAR είπαν όχι σε πέναλτι υπέρ του Παναιτωλικού σε χέρι του Κάτσε μέσα στην περιοχή που θεωρήθηκε ακούσιο!

Ενα καλό μακρινό σουτ του Σίενστεντ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου δεν ανησύχησε τον Κρίστινσον!

Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 1 - 1...

Με μία αλλαγή ξεκίνησε στο δεύτερο ημίχρονο η Λάρισα και το παιχνίδι στο ίδιο στυλ του πρώτου μέρους με τον Λουτσιάνο (βοηθός του Χάβου να δίνει συνεχώς οδηγίες!!!

Τα λεπτά κυλούσαν με μοναδική ενδιαφέρουσα στιγμή ένα σοβαρό λάθος του Γιαννακόπουλου στο 56' που ευτυχώς δεν κόστισε στον Παναιτωλικό,ενώ αρκετά λάθη έκαναν και οι αμυντικοί της Λάρισας που δεν εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι.

Από το 60' και μετά,με την είσοδο του Ντουάρτε και την κούραση του Ουάρντα,ο Παναιτωλικός έγινε πιο επιθετικός,κέρδισε κόρνερ και φάουλ,έψαχνε το γκολ,που.... δεν έρχονταν!

Και στο 77' με το που μπήκε στο γήπεδο ο Μπαϊροβιτς σκόραρε!

Στο 77' γκολ για τον Παναιτωλικό με τον Μπαϊρόβιτς: Δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στο ματς ο φορ του Παναιτωλικού με πανέμορφο γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του γράφοντας το 2 - 1.

Δεν πέρασαν τρία λεπτά και ο Μόρας με ένα παλικαρίσιο γκολ ισοφάρισε σε 2 - 2:Ο αρχηγός της ΑΕΛ στο 80'  σκόραρε με κεφαλιά ύστερα από γέμισμα από τα αριστερά σε εκτέλεση φάουλ του Κάτσε,αφού κέρδισε τους πάντες στον αέρα.

Η λήξη του αγώνα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 2 - 2,όπως και πέρσι,αλλά τον Παναιτωλικό να έχει μόλις 2 βαθμούς μετά από 7 αγώνες,12 γκολ παθητικό και μόνο 5 υπέρ!Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους 14 ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε ο Χάβος οι 13 ήταν ξένοι!!!


* Η ΑΕΛ πρωτοτύπησε και απόψε βγάζοντας μια ανακοίνωση λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους στην οποία ανέφερε: "Πόσο ξύλο πρέπει να φάει ο Ουάρντα για να πάρει μια κίτρινη κάρτα ο Μαρσιάλ;"

Παναιτωλικός (Νάκης Χάβος): Γιαννακόπουλος, Σανιά, Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Λουσέρο, Σίενστεντ, Ταχάρ, Ντίας, Ντάλσιο (73' Ρομάν), Αριγίμπι(55' Ντουάρτε), Μοράρ(77' Μπαϊροβιτς).

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μπράλιτς, Μόρας, Μπέρτος, Στάνκοβιτς, Κάτσε, Σεσέροβιτς (68' Φατιόν), Μιλοσάβλιεβιτς, Ουάρντα(90' Ασούμπρε), Νούνιτς (46' Ντάουντα).






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom