Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Στο Μαξίμου το... σαξόφωνό τους! Φτιάχνουν βιντεάκια για να κοροϊδεύουν τα παιδάκια και... αυτοθαυμάζονται!

Νέο σποτ με πρωταγωνιστή τον Πάνο Σκουρλέτη να μοιράζει την "πίτα" της Β' Αθηνών

Ο υπουργός Εσωτερικών εμφανίζεται πάνω από ένα χάρτη και μοιράζει τη Β' Αθηνών σε νέες περιφέρειες,αφού έχει προηγηθεί ένας κύριος που παίζει
το... σαξόφωνό του κι άλλα σοφά επικοινωνιακά,που τα θαυμάζει κι ο ίδιος ο πρωθυπουργός στο twitter...

Στο νέο διαφημιστικό σποτ για την κατάτμηση της Β' Αθηνών που έδωσε στη δημοσιότητα το Μέγαρο Μαξίμου ο κ. Σκουρλέτης μιλώντας στους πολίτες, υποστηρίζει ότι το μέτρο της κατάτμησης βοηθά να σπάσουν οι βαρονίες που ήταν εμπόδιο για τη διαίρεση της περιφέρειας, ενώ διευκολύνει τη λογοδοσία των βουλευτών.

Το σποτ κλείνει με τη φωνή του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα που επαναλαμβάνει το γνωστό μότο: «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη».


«Μια περιφέρεια στα μέτρα της κοινωνίας»

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, που σε ανάρτησή του στο twitter έγραψε: «Μια περιφέρεια στα "μέτρα" της κοινωνίας. Πιο κοντά στον έλεγχο και τη λογοδοσία. Πιο δημοκρατική».
Στο κείμενο που επισυνάπτει ο πρωθυπουργός επισημαίνεται:

«Η διαίρεση της επικράτειας σε εκλογικές περιφέρειες είναι ένας από τους καθοριστικότερους πυλώνες κάθε εκλογικού συστήματος, καθώς συνδέεται άμεσα με το ζήτημα της τοπικότητας και της εγγύτητας των πολιτών προς τους αιρετούς αντιπροσώπους τους, ώστε να είναι ουσιαστική η επικοινωνία, αλλά και ο κοινωνικός έλεγχος και η λογοδοσία των εκλεγμένων» τονίζεται και προστίθεται: «Οι πολύ μεγάλες πληθυσμιακά εκλογικές περιφέρειες φαλκιδεύουν, αντικειμενικά, τον ανωτέρω στόχο, ενώ παράλληλα ευνοούν την εξάρτηση αιρετών και υποψηφίων από μεγάλα οικονομικά συμφέροντα και μηχανισμούς κινητοποίησης και πίεσης, καθώς στις περιπτώσεις αυτές ο εκλογικός ανταγωνισμός διεξάγεται σε μεγάλο βαθμό μέσω των ΜΜΕ και της διαφήμισης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom