Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Κύπρος: 42χρονος βίαζε το 10χρονο κοριτσάκι της συντρόφου του!


Βίαζε επανειλημμένως τη 10χρονη κόρη της συντρόφου του, την οποία μετέφερε στο διαμέρισμά του δήθεν για να την προσέχει όταν η μητέρα της απουσίαζε για δουλειές. 

Το Κακουργιοδικείο Λάρνακας έκρινε χθες ένοχο τον Μ.Θ., 42 χρόνων από τη Λάρνακα, σε τρεις κατηγορίες βιασμού και διαφθοράς νεαρής γυναίκας κάτω των 13 ετών και σε μία κατηγορία σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ Ιουνίου - Νοεμβρίου 2015. Η ακροαματική διαδικασία ήταν πολύμηνη, σε αυτήν κατέθεσαν 20 μάρτυρες κατηγορίας και η δίκη διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών για προστασία της ταυτότητας της παραπονούμενης, η οποία σήμερα είναι 12 ετών.

Οι βιασμοί διαπράχθηκαν στο διαμέρισμα που διατηρούσε ο κατηγορούμενος. Εκεί μετέφερε τη 10χρονη κόρη της συντρόφου του όταν η τελευταία απουσίαζε για δουλειές.

Το ανήλικο κορίτσι εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος διαπίστωσε ρήξη του παρθενικού της υμένα. Το Κακουργιοδικείο διέταξε να παραμείνει ο 42χρονος υπό κράτηση και όρισε την υπόθεση για αγορεύσεις για μετριασμό της ποινής στις 7 Αυγούστου.

Την υπόθεση για την κατηγορούσα αρχή χειρίστηκε η Άντρη Κωνσταντίνου.

http://politis.com.cy/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom