Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Σοκ στη showbiz: Απαγχονισμένη βρέθηκε νεαρή παρουσιάστρια

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για την 29χρονη Ασημένια Μυρωδιά

Σοκαρισμένος είναι ο κόσμος της showbiz από την αυτοκτονία της παρουσιάστριας Ασημένιας Μυρωδιά, η οποία βρέθηκε νεκρή την Παρασκευή μέσα στο σπίτι της, στους Αμπελοκήπους.

Το πρωί της Παρασκευής, σύμφωνα με την Espresso, η γυναίκα που φροντίζει την κατάκοιτη μητέρα της, τη βρήκε κρεμασμένη μέσα στο δωμάτιό της. Αμέσως προσπάθησε να της προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, ενώ κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Όπως αναφέρουν στην εφημερίδα άνθρωποι από το στενό της περιβάλλον, η 29χρονη πριν από ενάμιση μήνα έκανε ρινοπλαστική και το αποτέλεσμα ήταν να παραμορφωθεί το πρόσωπό της. Από τότε κλείστηκε στο σπίτι της και δεν ήθελε να δει κανέναν, μέχρι την περασμένη Παρασκευή που αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της.

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για την Ασημένια ξεκίνησε όταν εκείνη ήταν ακόμα παιδί, καθώς σε μικρή ηλικία έχασε τον πατέρα της από καρδιακό επεισόδιο. Πριν από μερικά χρόνια έφυγε από τη ζωή και ο σύντροφός της από καρκίνο και η ίδια χρειάστηκε πολύ καιρό μέχρι να καταφέρει να ξαναπατήσει στα πόδια της. Κυνήγησε το όνειρό της. Σπούδασε δημόσιες σχέσεις και μαζί με τον PR man Κυριάκο Κερανόπουλο, έκαναν την ταξιδιωτική εκπομπή "Via travel fashion" στο κανάλι Extra 3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom