Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Άρχισε το «ξήλωμα» Σαμαρά.... από το βορρά - "Παραιτήσου να σωθεί η χώρα"!

ΑΠΟΡΙΑ: ο Τζιτζικώστας μπήκε μπροστά αυτοβούλως;
Ζείδωρον

Τα γεγονότα πλέον τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Και τα γεγονότα δείχνουν πως δεν μπορούν να βρεθούν με τίποτα οι 180 βουλευτές, ώστε να παραταθεί η παραμονή στην πρωθυπουργία του κ. Σαμαρά. Σε αυτό συμβάλλουν φυσικά και οι άσχημες για τη ΝΔ δημοσκοπήσεις (φανερές και κρυφές).

Είναι προφανές πως ένα από τα βασικά εμπόδια συλλογής των 180
βουλευτών είναι η παραμονή στην ηγεσία της κυβέρνησης των κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλου, οι οποίοι έχουν ταυτιστεί στη λαϊκή συνείδηση με την ακολουθούμενη φορομπηχτική πολιτική και την εξαθλίωση του λαού.

Έτσι, ως φυσιολογική ακούγεται η πρόταση του περιφερειάρχη Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστα, για απομάκρυνση του κ. Σαμαρά, μήπως και υπάρξει μια ευρύτερη πολιτική συναίνεση. Άποψη με την οποία συμφώνησε και ο ανεξάρτητος βουλευτής κ. Ν. Κακλαμάνης. Ταυτόχρονα, βέλη εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε σήμερα και ο ίδιος ο υπουργός της κ. Χρυσοχοϊδης.

Όλα δείχνουν πλέον πως η αντίστροφη μέτρηση για την απομάκρυνση του κ. Σαμαρά έχει αρχίσει. Όπως εξάλλου συνέβη και με την περίπτωση του κ. Παπανδρέου. Οι εκκλήσεις για την απομάκρυνση του κ. Σαμαρά άρχισαν από την περιφέρεια του κόμματος, αλλά προβλέπουμε πως σύντομα θα ακουστούν και από το εσωτερικό του και τότε....
http://hassapis-peter.blogspot.gr/

Διαβάστε σχετικά:
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ=>A.Tζιτζικώστας προς Α.Σαμαρά: "Παραιτήσου να σωθεί η χώρα" - Κίνηση για αποκαθήλωση του με 4+1 προτάσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom