Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Ο γιος του ιδιοκτήτη του σούπερ μάρκετ στη Ρόδο ο νεκρός της πυρκαγιάς

Ο 38χρονος νέος εγκλωβίστηκε στο υπόγειο και δεν πρόλαβε να βγει

Στον γιο του ιδιοκτήτη του σούπερ μάρκετ στη Ρόδο που χθες νωρίς το απόγευμα τυλίχθηκε στις φλόγες, ανήκει τελικά το απανθρακωμένο πτώμα που εντοπίστηκε στο υπόγειο του καταστήματος. Η κηδεία του άτυχου νέου, σύμφωνα με την rodiaki.gr , έγινε το απόγευμα σήμερα στο Νέο Κοιμητήριο Λάζαρος στον Αρχάγγελο.

Υπενθυμίζεται πως η φωτιά ξεκίνησε πέντε λεπτά πριν από τις 5.30 χθες
το απόγευμα από άγνωστη αιτία και γρήγορα πυκνοί καπνοί άρχισαν να βγαίνουν από το υπόγειο του κτιρίου που βρίσκεται επί της Ρόδου – Λίνδου πριν την αερογέφυρα στ’ Αφάντου.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν 10 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 30 πυροσβέστες και αξιωματικούς.

Μάλιστα δεν έλειψαν και μικρής έκτασης εκρήξεις από τα γκαζάκια που υπήρχαν στον υπόγειο χώρο του καταστήματος!

Την ίδια ώρα αστυνομικοί που μετέβησαν εκεί σε συνεργασία με τη διεύθυνση και το προσωπικό εκκένωσαν το κατάστημα από τους δεκάδες πελάτες που βρίσκονται την ώρα εκείνη μέσα για να κάνουν τα ψώνια τους.

Η κατάσταση ήταν ιδιαιτέρως δύσκολη και αρκετά αγωνιώδης έως ότου όλοι καταφέρουν να βγουν έξω από το κτίριο, αφού οι πυκνοί καπνοί είχαν κυριολεκτικά καλύψει όλο το υπόγειο!

Οι πυροσβέστες έδιναν «μάχη» όχι μόνο με τις φλόγες αλλά και με το χρόνο προσπαθώντας να περιορίσουν την πυρκαγιά όσο το δυνατόν συντομότερα ώστε να αποφύγουν την επέκτασή της στο υπόλοιπο κτίριο.

Ωστόσο οι πυκνοί καπνοί από τα υλικά που φλέγονταν δυσχέραιναν το έργο τους και δύο πυροσβέστες αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα. Μάλιστα ο ένας εξ αυτών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου παρέμεινε για νοσηλεία και στο δεύτερο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το ασθενοφόρο που ήδη βρισκόταν εκεί.

Μόλις η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο οι πυροσβέστες βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Ένας άνδρας ήταν νεκρός ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, έφερε και εγκαύματα στο σώμα του!

Άμεσα ειδοποιήθηκε ο ιατροδικαστής ο οποίος και έσπευσε στο σημείο, ενώ ενημερώθηκε και η αρμόδια Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες, αναφέρουν ότι πιθανότατα ο άτυχος άνδρας δεν κατάφερε να βγει από το χώρο που βρισκόταν με αποτέλεσμα να έχει την τραγική αυτή κατάληξη. Ωστόσο όλα τα στοιχεία ερευνώνται από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας το οποίο και έχει αναλάβει να διαπιστώσει τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά.
http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom