Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Φωτορεπορτάζ από το γάμο της Ζωής Κωνσταντοπούλου - Πάνω από μια ώρα έστησε η νύφη τον γαμπρό!

Γιατί απουσίαζαν όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πλην Τσίπρα;

- Στα Λουτρά Αιδηψού παντρεύτηκε απόψε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
- Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Απόστολος Μαντής είναι μαζί 10 χρόνια
- Με καθυστέρηση 1 ώρας και σχεδόν 20 λεπτών έφτασε η νύφη!
- Με το... "σκαραβαίο" της Ζωής Κωνσταντοπούλου έφτασε στην εκκλησία ο γαμπρός
- Μόνο ο Αλέξης Τσίπρας παρών από πλευράς της Κ.Ο. του κόμματος
- Γνωρίστηκαν στον τόπο όπου έγινε ο γάμος τους

Σήμερα γάμος γίνεται.... στην Αιδηψό, όπου η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου ένωσε τη ζωή της με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Απόστολο Μαντή.




Για να τηρήσει το... έθιμο που θέλει τις νύφες να αφήνουν τον γαμπρό να περιμένει στα σκαλιά της εκκλησίας, η Ζωή Κωνσταντοπούλου άργησε περισσότερο από μια ώρα να φτάσει και έκανε τον ιερέα... ανυπόμονο!
Τελικά, η νύψη έφτασε στην εκκλησία στις 20:18 συνοδευόμενη από τον πατέρα της, πρώην πρόεδρο του Συνασπισμού Νίκο Κωνσταντόπουλο. Το νυφικό της απλό που έδενε στο λαιμό κι εκείνη απαστράπτουσα στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της.

Ο γαμπρός, με σκούρο μπλε κοστούμι και τιρκουάζ γραβάτα έφτασε στην εκκλησία στις 19:06 με το... Volkswagen σκαραβαίο της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Στα χέρια του κρατούσε την ανθοδέσμη, την οποία αποτελούσαν κόκκινα και λευκά λουλούδια.


Από νωρίς είχαν άρχισαν και οι ετοιμασίες, με τον στολισμό της εκκλησίας! Τις μπουμπουνιέρες σχεδίασε η ίδια η Zωή Κωνσταντοπούλου

Το ζευγάρι είναι 10 χρόνια μαζί και γνωρίστηκε στην Αιδηψό απ’ όπου κατάγεται ο γαμπρός αλλά και η μητέρα της κας Κωνσταντοπούλου, Λίνα Αλεξίου. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει περάσει στα Λουτρά τα περισσότερα καλοκαίρια της παιδικής της ηλικίας.

Το ζευγάρι έχει κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τον τελευταίο καιρό, εκείνος συνοδεύει την καλή του σε κομματικές εκδηλώσεις.

Κουμπάροι ήταν οι φίλοι του ζευγαριού Μελίζα Μέγα και Χρήστος Κουλουμέντας.

Ο σύζυγος της Ζωής Κωνσταντοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Λουτρά Αιδηψού. Ο πατέρας του είναι συνταξιούχος καπετάνιος στα πλοία της πορθμειακής γραμμής Αρκίτσα – Αιδηψός. Η μητέρα του, φτιάχνει εκκλησιαστικές εικόνες.

Παρών μόνο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Κανείς από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν τελικά στην Αιδηψό για να παραβρεθεί στο γάμο της Ζωής Κωνσταντοπούλου, με τον Αλέξη Τσίπρα να είναι ο μοναδικός που εκπροσώπησε την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

Μη βιαστείτε να ψάξετε όμως συνωμοσίες και ίντριγκες πίσω από τις... απουσίες αυτές.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά: οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν πήγαν στην Αιδηψό για το γάμο της συναδέλφου της γιατί η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο σύζυγός της έχουν αποφασίσει να κάνουν, στην Αθήνα, τραπέζι για τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Επί της ουσίας, στο γάμο ήταν καλεσμένοι συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού από την Αιδηψό.

Έτσι, ο μοναδικός που βρέθηκε στην Αιδηψό ήταν ο Αλέξης Τσίπρας.
Γι’ αυτό δεν ήταν στο γάμο ούτε και η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Δείτε περισσότερο φωτορεπορτάζ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom