Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Σοκ και ανατριχίλα... - Έθαψαν ζωντανή μία 45χρονη στη Θεσσαλονίκη

Ούρλιαζε μέσα από το φέρετρο - Συγκλονιστικές καταγγελίες

- Ανατριχίλα και μόνο στο άκουσμα της μακάβριας ιστορίας
- Οι γιατροί είπαν ότι πέθανε αλλά ξύπνησε μέσα στο φέρετρο μετά την ταφή της!
- Παιδιά που έπαιζαν κοντά στο νεκροταφείο άκουσαν μία γυναίκα να καλεί σε βοήθεια
- Τελικά πέθανε από ασφυξία μέσα στον ίδιο της τον τάφο
- Συγκλονιστικές καταγγελίες από τους συγγενείς και μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου



Συγκλονισμένη είναι η Θεσσαλονίκη, αλλά και ολόκληρη η χώρα από την φρικιαστική ιστορία που καταγγέλουν οι συγγενείς μίας 45χρονης από τη συμπρωτεύουσα.

Από το απόγευμα της Πέμπτης οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη ερευνούν την μακάβρια υπόθεση, αφού σύμφωνα με καταγγελίες η 45χρονη γυναίκα θάφτηκε ζωντανή στο νεκροταφείο της Περαίας.

Τι λένε οι συγκλονισμένοι συγγενείς της


Όπως υποστηρίζουν συγγενείς της, η γυναίκα ξύπνησε από το κώμα που είχε περιέλθει, αλλά πέθανε από … ασφυξία(!) μέσα στο φέρετρο, λίγη ώρα μετά την κηδεία της!

Όπως επιβεβαίωσε απόψε και η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, η 45χρονη νοσηλευόταν σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο της πόλης και σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς άφησε την τελευταία της πνοή. 

Οι συγγενείς παρέλαβαν τη σορό και στις 18:30 το απόγευμα της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε κανονικά η κηδεία της στα νεκροταφεία της Περαίας.

Σοκ και ανατριχίλα...


Αφού αποχώρησαν και οι τελευταίοι συγγενείς από τον τάφο, κάτοικοι της περιοχής, αλλά και μια παρέα ανηλίκων, που έπαιζαν έξω από την περίφραξη των νεκροταφείων, άκουσαν μια γυναικεία φωνή να καλεί σε βοήθεια, μέσα από τα έγκατα της γης!

Παιδιά που έπαιζαν στην περιοχή άκουσαν μία γυναίκα να ουρλιάζει
Αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία και ξεκίνησε η διαδικασία εκταφής, αλλά όπως αποκαλύφθηκε ήταν ήδη πολύ αργά, αφού σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η 45χρονη ξύπνησε από το λήθαργο, αλλά πέθανε από ασφυξία μέσα στο φέρετρο..

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης, ενώ οι συγγενείς της καταγγέλλουν τους γιατρούς του ιατρικού κέντρου και αναμένεται να καταθέσουν μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom