Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Ατελείωτες ουρές για τον ΕΝΦΙΑ - Δώσε στον Ελληνα φόρους και παρ' του την ψυχή!

Σήμερα λήγει η προθεσμία για την καταβολή της πρώτης δόσης
Σαν έτοιμοι από καιρό οι συνέλληνες κατέκλυσαν τράπεζες και ΕΛΤΑ για να είναι νομοταγείς κι ας φωνάζουν ότι είναι άδικη και παράνομη η επιβολή του ΕΝΦΙΑ
Σου λέει θες να μας πάρουν τα σπίτια οι (επι)ΔΕΞΙΟΙ.....
Ζείδωρον

Το αδιαχώρητο επικρατεί σε πολλά υποκαταστήματα τραπεζών και ΕΛΤΑ από νωρίς το πρωί καθώς οι πολίτες σπεύδουν να πληρώσουν την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ για να γλιτώσουν τις προσαυξήσεις.

Ατελείωτες και ουρές απέξω αφού και πολλοί συνταξιούχοι έχουν πάει για να πάρουν τις συντάξεις τους.


Ο φόβος για τις προσαυξήσεις για όσους δεν ανταποκριθούν μέσα στις προθεσμίες (λήγει σήμερα η πρώτη δόση), έκανε τους περισσότερους να σπεύσουν να πληρώσουν.

Σε περίπτωση που κάποιος υπόχρεος δεν την πραγματοποιήσει θα έχει προσαύξηση κατά 0,73% της βεβαιωμένης οφειλής για ένα μήνα, 10% για χρονικό διάστημα δυο μηνών, 20% για όσους καθυστερήσουν πάνω από ένα χρόνο και 30% για όσους δεν πληρώσουν εντός δύο ετών.

Όπως ανακοινώθηκε από την διοίκηση των ΕΛ.ΤΑ, οι υπόχρεοι πέραν της δυνατότητας που έχουν να πληρώνουν στα υποκαταστήματα των ΕΛ.ΤΑ τον ΕΝΦΙΑ και τον φόρο εισοδήματος στο γνωστό ωράριο ως τις 14:30,μπορούν να κάνουν χρήση των 59 υποκαταστημάτων σε όλη την Ελλάδα που λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο ως τις 20:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom