Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Τρίτη ισοπαλία ο Παναιτωλικός,1 - 1 με τον Εργοτέλη (φωτο & βίντεο)


Λιγοστός κόσμος απόψε στο Παγκρήτιο (περίπου 1000 θεατές),20 βαθμοί Κελσίου,δυνατός αέρας,βροχή και 70% υγρασία στο Ηράκλειο,όπου ο Εργοτέλης υποδέχτηκε τον Παναιτωλικό.

Και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για να ξεκολλήσουν από το τέλος του βαθμολογικού πίνακα μετά και την αγωνιστική της Super League,αλλά 1-1 τελικό...

Ξεκίνησαν πολύ χαλαρά τον αγώνα,χωρίς ρυθμό,χωρίς σημαντικές φάσεις και πολλά λάθη εκατέρωθεν στο κέντρο του γηπέδου! Κι όλως περιέργως όταν προηγήθηκε ο Παναιτωλικός στο 25'  κι αφού άρχισε και η βροχή το παιχνίδι ομόρφυνε!

Στο 3' η πρώτη κάπως καλή στιγμή στο ματς για τον Εργοτέλη. Ο Μεγί έπιασε δυνατή κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Λυκογιάννη, όμως ο Μπρακάλι μπλόκαρε εύκολα...

Στο 15' ένα σουτ του Μορένο λίγο έξω απ' την περιοχή «έσπασε» την επιθετική αδράνεια του ματς,όμως η μπάλα κόντραρε στο σώμα του Μέγι και κατέληξε στην αγκαλιά του Τσέρνι.

Ενα μακρινό σουτ του Φωτάκη στο 23' πέρασε λίγο έξω απ' τα δοκάρια του Τσέρνι.

Ευκαιρία για τον Εργοτέλη στην αντεπίθεση στο 24',όταν Νόσκοβις έκανε την προβολή,όμως η μπάλα έφυγε πέρασε άουτ.

Και στο 25' ο Παναιτωλικός έκανε το Παγκρήτιο να παγώσει,αφού ο Μορένο με εκπληκτικό τακουνάκι άνοιξε το σκορ μετά από εξαιρετική ενέργεια και σέντρα του Μαρτίνες.
Δείτε ΕΔΩ το γκολ

Μετά το γκολ του Παναιτωλικού  άρχισε να βρέχει στο Ηράκλειο κάτι που έκανε πιο δύσκολη την προσπάθεια των παικτών των δύο ομάδων,οι οποίοι όλως παραδόξως έπαιζαν πια καλύτερα δημιουργώντας αρκετές φάσεις μπροστά στις εστίες.

Στο 28' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοζορώνη, αιφνιδίασε τον Ράφαελ, όμως η μπάλα πέρασε λίγο έξω απ' το δεξί δοκάρι του Παναιτωλικού.

Στο 33' μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό να διπλασιάσει τα τέρματά του!Ο Μορένο βρέθηκε προ κενής εστίας σε πλάγια θέση,μετά από άστοχη έξοδο του Τσέρνι,όμως έστειλε τη μπάλα πάνω απ' το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 34' εξαιρετική ενέργεια του Βλαχοδήμου που έδωσε στον Τζανακάκη,ο οποίος σούταρε πάνω στον Ράφαελ που μπλόκαρε εύκολα.

Σίγουρο γκολ έχασε στη λήξη του ημιχρόνου ο Κάπελ,που βρέθηκε μόνος του τετ α τετ απέναντι από τον Τσέρνι,αλλά δεν μπόρεσε να τον πλασάρει.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές και με τη βροχή να πέφτει ασταμάτητα...
Ο Εργοτέλης μπήκε δυνατά ζητώντας την ισοφάριση,ενώ ο Χάβος πύκνωσε τις γραμμές για να φρενάρει την πίεση και να κάνει αντεπιθέσεις...

Στο 54' Ο Ράφαελ κράτησε όρθιο τον Παναιτωλικό,όταν απέκρουσε το πλασέ του Χαλκιαδάκη,ο οποίος συνεργάστηκε όμορφα με τον Μπόσκοβιτς.

Και στο 60' σε σουτ του Τζανακάκη έγινε κόντρα σε σώματα,όμως πάλι ο Ράφαελ εντυπωσιακά έδιωξε σε κόρνερ.

61' ΓΚΟΛ για τον Εργοτέλη με τον Λυκογιάννη,που πήδηξε πιο ψηλά απ' όλους,μετά την εκτέλεση του κόρνερ από τον Μπογκντάνοφ και 1 - 1.
Δείτε ΕΔΩ το γκολ του Εργοτέλη

Μετά την ισοφάριση του Εργοτέλη ο ρυθμός έπεσε,με τους κρητικούς να ψάχνουν τρόπο για ένα δεύτερο γκολ,ενώ ο Παναιτωλικός να αρκείται στον ένα βαθμό....

Στο 90+1 ο Παναιτωλικός αν ήταν πιο τυχερός θα έπαιρνε το ματς!Σουτ του Μορένο έξω από την περιοχή, η μπάλα κοντράρει και γλύφει το αριστερό δοκάρι...

Καλύτερος του Παναιτωλικού ο Εργοτέλης,δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες του,αφού βρέθηκε απέναντι σ΄ένα σπουδαίο τερματοφύλακα τον Ράφαελ!

Ο Παναιτωλικός συνεχίζει τις προβληματικές εμφανίσεις,ενώ δυσκολεύεται υπερβολικά στο γκολ... και παραμένει χωρίς νίκη!

* Την περσινή σεζόν,στις 27 Ιανουαρίου,με καταρρακτώδη βροχή,ο Παναιτωλικός πήρε το πρώτο του διπλό στο Ηράκλειο με γκολ του Καμαρά στο 43'
* Μετά το γκολ ο Μορένο πλησίασε μια κάμερα και σήκωσε την φανέλα του για να δείξει μία αφιέρωση που είχε με αποτέλεσμα να δεχτεί κίτρινη κάρτα

Εργοτέλης (Παύλος Δερμιτζάκης): Τσέρνι, Τζανακάκης, Μέγι, Γιοβάνοβιτς, Λυκογιάννης(82' Λεονάρντο), Κοζορώνης(67' Γκέντσογλου), Μπογκντάνοφ, Βλαχοδήμος(88' Πίτσος), Γιούσουφ, Χαλκιαδάκης,Νόσκοβιτς.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Μαλεζάς, Γοδόι, Κόρμπος(59' Παπουτσογιαννόπουλος), Καπέλ(73' Μύγας), Φωτάκης(89' Καλογέρης), Μαρτίνες,Μορένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom