Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Σίδερα μασάει ο Κουταλιανός,Χειροβομβίδες εξουδετερώνει ο Πρωθυπουργός (βίντεο)

Σαμαράς: «Εξουδετέρωσα τη χειροβομβίδα»!
Χρυσή καριέρα θα έκανε ως πυροτεχνουργός ο πρωθυπουργεύων Αντώνης Σαμαράς αν πραγματικά ήξερε να εξουδετερώνει χειροβομβίδες κι όχι να τις πετάει στο λαό εξολοθρεύοντάς τον για να κρατάει ο ίδιος την καρέκλα του!
Ηταν τόσο ενδιαφέρουσα η ομιλία του στη μάζωξη της Χαλκιδικής,που οι ακροατές κοιμήθηκαν,δείτε φωτο του Κωστάκη και όχι μόνο...
Ζείδωρον

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, με αναφορές στην πατρίδα και τη θρησκεία, εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς στην 35λεπτη ομιλία του στο «Άθως Παλλάς» στην εκδήλωση για τα Σαράντα της Ν.Δ..Οπως ήταν επόμενο έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον αείμνηστο Κ. Καραμανλή!

Σε μετωπική επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποιο πάντως δεν κατονάμασε, εξελίχθηκε η ομιλία του πρωθυπουργού στη Χαλκιδική για τα 40 χρόνια της ΝΔ, με εκτεαταμένες αναφορές στο καθήκον για την πατρίδα αλλά και στη θρησκεία.

Ο Αντώνης Σαμαράς μιλησε για «ψευδοπροοδευτικούς που τους ενοχλούν τα θρησκευτικά σύμβολα αλλά τώρα τρέχουν στον Αγιον Ορος και στο Βατικανό», Σημείωσε ότι πλέον έχουν επικρατήσει οι χριστιανοδημοκρατικές ιδέες στην Ευρώπη, ενώ επεσήμανε οτι τώρα χριστιανοί εκδιώκονται από τις εστίες τους.

«Δεν παίζουμε με τις συμμαχίες της χώρας. Πολλοι περιμένουν στην ουρα για να μπουν την ΕΕ. Το να υπονομεύεις τη θεση της χωρας σε ΕΕ και ΝΑΤΟ είναι ολέθριο και επικίνδυνο» υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

Ο ήχος από την εξουδετέρωση της χειροβομβίδας δεν τρόμαξε κανέναν


Αναφερόμενος στη διακυβέρνησή του, είπε ότι προτίμησε να αναλάβει την ευθυνη για τη διάσωση της χώρας, παρα να δοξαστεί από την καταστροφή της. «Μου είπαν ότι παίρνω μια χειροβομβίδα στα χέρια μου, αλλα εγώ την εξουδετέρωσα» σημείωσε. Και πρόσθεσε, αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα γίνουν ποτέ κυβέρνηση, γιατί δεν έγιναν ποτέ αντιπολίτευση.

Στην αρχή της ομιλία τους, ο Αντώνης Σαμαράς έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Κώστα Καραμανλή, που ήταν παρών στην αίθουσα του «Αθως Παλλάς», στον ιδρυτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Καραμανλή και στους προέδρους του κόμματος Ράλλη, Αβέρωφ,Μητσοτάκη και Έβερτ.

Αφησε πάντως μια αιχμή για την κυβέρνηση Καραμανλή λέγοντας ότι «μπορειί να μην αντισταθηκαμε εγκαιρα» έσπευσε όμως να προσθέσει «αλλά λεφτά υπάρχουν δεν είπαμε ποτέ.»

Ολόκληρη η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom