Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Στη Θεσσαλονίκη ο πρώτος νεκρός από τον ΕΝΦΙΑ - Πέθανε άντρας που λιποθύμησε στην ουρά (φωτο & βίντεο)

Οργή και αγανάκτηση στην τράπεζα - Σπαρακτικές σκηνές στο νοσοκομείο!

- Ο άτυχος άντρας έχασε τις αισθήσεις του ενώ περίμενε στην ουρά της τράπεζας για τη δόση του ΕΝΦΙΑ
- Στο σημείο που θα δείτε στις φωτογραφίες επικράτησε πανδαιμόνιο μέχρι να φτάσει στο ασθενοφόρο
- ''Χάθηκε πολύτιμος χρόνος'' λένε αυτόπτες μάρτυρες που έζησαν τις τελευταίες στιγμές του
- Ατελείωτες ουρές έχουν δημιουργηθεί από το πρωί σε τράπεζες και ταχυδρομεία όλης της χώρας
- Τι λέει στο NewsIt η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης για τον θάνατο του φορολογούμενου

Ο άντρας που λιποθύμησε περιμένοντας στην ουρά για να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ κατέληξε στο νοσοκομείο Παπανικολάου και ο θάνατός του, ανακοινώθηκε λίγο πριν τη 13.00 το μεσημέρι.

Ο 70χρονος που περίμενε στην ουρά σε τραπεζικό υποκατάστημα της οδού Λαμπράκη στην Άνω Τούμπα, μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου έγιναν όλες οι προσπάθειες από τους γιατρούς για να τον επαναφέρουν, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο άτυχος άντρας λιποθύμησε λίγο μετά τις 11.00 ενώ περίμενε έξω από την τράπεζα, μαζί με δεκάδες άλλους φορολογούμενους. Στο σημείο έφτασε γρήγορα ασθενοφόρο, που όμως δεν μπορούσε να σταματήσει, λόγω των πολλών παρκαρισμένων αυτοκινήτων στην περιοχή...
ΦΩΤΟ από seleo.gr
ΦΩΤΟ από seleo.gr

Όπως δήλωσε στο NewsIt η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, Χρυσή Ματσικούδη, ο 70χρονος έπαθε ανακοπή στην ουρά της τράπεζας και οι διασώστες που τον παρέλαβαν του έκαναν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο διασωληνωμένο.

Η διευθύντρια του ΕΚΕΠΥ, Τζίνα Λεπτοκαρύδου τόνισε στο NewsIt, πως οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο έκαναν στον 70χρονο κάρπα και στη συνέχεια τον μετέφεραν διασωληνωμένο στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν.

Όπως μας είπε η κυρία Λεπτοκαρύδου ''ο 70χρονος έπαθε ανακοπή ενώ περίμενε στην τράπεζα και κατέρρευσε χωρίς να έχει προηγηθεί καυγάς ή κάποια αντιπαράθεση στην τράπεζα''.

Τι λέει ο εκπρόσωπος Τύπου της Εθνικής Τράπεζας

Δήλωση για τον θάνατο του 70χρονου έκανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Εθνικής Τράπεζας, Δημήτρης Σπυρόπουλος.

Ερωτηθείς για τις συνθήκες του συμβάντος, ανέφερε ότι αμέσως μετά την είσοδό του σε κατάστημα της τράπεζας, στη Θεσσαλονίκη, ο 70χρονος κάθισε στο καθιστικό της αίθουσας συναλλαγών, προκειμένου να μην περιμένει όρθιος στην «ουρά». Δέκα λεπτά αργότερα λιποθύμησε, δόθηκε αμέσως εντολή να αδειάσει το κατάστημα και ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, το οποίο έφθασε άμεσα, προκειμένου να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.
ΦΩΤΟ από seleo.gr
ΦΩΤΟ από seleo.gr

Εν τω μεταξύ ατελείωτες ουρές παρατηρούνται στις τράπεζες όλης της χώρας. Στην Ξάνθη λίγο πριν τις 08.00, οπότε και άνοιξαν τις πόρτες τους τα κατά τόπους τραπεζικά υποκαταστήματα, δεκάδες ήταν οι πολίτες όλων των ηλικιών, που ανέμεναν καρτερικά στην... ουρά, υπό τον φόβο επιβολής προστίμου σε περίπτωση που δεν καταβάλουν την πρώτη δόση εγκαίρως. 


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ 

Πηγή: seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom