Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Τα Χανιά 0 - 1 "έπνιξαν" τον Παναιτωλικό μέσα στο Αγρίνιο (φωτο)


Υπό βροχήν στο Αγρίνιο,με 22 βαθμούς θερμοκρασία, 64% υγρασία και σε άδειο γήπεδο (περίπου 300 θεατές) αναμετρήθηκαν το απόγευμα ο Παναιτωλικός με τα Χανιά για την πρώτη αγωνιστική του 8ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδος.

Παρότι τις δύο ομάδες χωρίζει μία κατηγορία και το πρωτάθλημα της Football League δεν ξεκίνησε ακόμα,η διαφορά αυτή δεν φάνηκε μέσα στο γήπεδο.

Ο ΑΟ Χανίων κοίταξε στα μάτια έναν πολύ κακό Παναιτωλικό της Super League,έδειξε εξαιρετικά στοιχεία κι έχασε αρκετές ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο ημίχρονο.Στο δεύτερο οι Χανιώτες έπαιξαν το παιχνίδι τους σα να έπαιζαν στην Κρήτη,έβαλαν κι έχασαν γκολ και στο τέλος πήραν μια μεγάλη νίκη..... κερδίζοντας και τις εντυπώσεις!

Πρώτη καλή φάση στο 9' για τον Παναιτωλικό.Μετά από φάουλ του Μαρτίνες η κεφαλιά του Ετζενγκέλε κατέληξε στα χέρια του Ρίζου.

Στο 11' τα Χάνια έδειξαν τι πρόκειται να επακολουθήσει! Σέντρα του Πάγκαλου, προβολή του Κρητικού, η μπάλα περνάει σχεδόν παράλληλα στην εστία του Στεφανάκου και φεύγει άουτ.

Και πάλι στο 16' απείλησαν τα Χανιά με ατομική ενέργεια του Πάγκαλου,που σούταρε με δύναμη από το ύψος της μεγάλης περιοχής κι έδιωξε σε κόρνερ ο Στεφανάκος.

Στο 27' μια καλή φάση για τον Παναιτωλικό,που δεν καρποφόρησε.Εξαιρετικός συνδυασμός Μαρτίνες, Άλβες και Κόρμπου με τον τελευταίο να κόβεται τελευταία στιγμή από τον Μανωλά.

Στο επόμενο λεπτό ένα μονοκόμματο σουτ του Μαλεζά έδιωξε δύσκολα ο Ρίζος.

Στο 35' ακόμα μια πολύ καλή ευκαιρία για τα Χανιά.Από μπαλιά του Καραγιάννη στην πλάτη της άμυνας του Παναιτωλικού ο Κρητικός πλάσαρε από κοντά άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με καταρρακτώδη βροχή να πέφτει ασταμάτητα και τα Χανιά βλέποντας την αδυναμία του Παναιτωλικού να ζητάνε το γκολ,που δεν άργησε να έρθει... στο 51',όταν ο εξαιρετικός σήμερα Πάγκαλος έκανε κατά μέτωπο επίθεση και σουτ εκτός περιοχής στη γωνία του Στεφανάκου γράφοντας το 0-1!!!!!!

Ο δεινός σκόρερ και αρχηγός των Χανίων Ντίνος Πάγκαλος

Μετά την ψυχρολουσία ο Παναιτωλικός προσπάθησε ν' αντιδράσει κι έκανε δύο καλές φάσεις στο 53',που εξουδετέρωσε ο Ρίζος!!! και δύο αλλαγές στο 61',που όμως δεν άλλαξαν τη μορφή του αγώνα.

Φοβερή ευκαιρία να διπλασιάσει τα γκολ των Χανίων έχασε στο 66' ο Γκούμας,όταν ο Καραγιάννης τον έβγαλε προ κενής εστίας αλλά αυτός δεν μπόρεσε να σημαδέψει σωστά.

Μετά το 70' τα Χανιά οπισθοχώρησαν για να κρατήσουν το σκορ κι έτσι ο Παναιτωλικός έβρισκε μεν χώρους,αλλά οι παίκτες του δεν ήξεραν τι να κάνουν τη μπάλα...

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο Σούλη Παπαδόπουλο και την ομάδα του που πέτυχαν την τρίτη νίκη στο Κύπελλο,καθώς είχαν παίξει και προκριματικά!

Απογοήτευση..... δυστυχώς σήμερα,με κάμποσα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα,φάνηκε  περίτρανα ότι ο Παναιτωλικός έχει σοβαρά προβλήματα σ' όλες του τις γραμμές κι έτσι εξηγούνται οι μόλις 2 δύο βαθμοί που συνέλεξε μετά από 4 αγωνιστικές πρωταθλήματος.

Διοίκηση και Χάβος οφείλουν τώρα που είναι ακόμα νωρίς να διορθώσουν τα πράγματα,αν δεν θέλουν να τρέχουν στο τέλος...

Παναιτωλικός(Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Μπεχαράνο, Μαλεζάς, Ετζενγκέλε, Παπουτσογιαννόπουλος, Κόρμπος(72' Βασιλείου), Καλογέρης, Μαρτίνες, Κάπελ, Μήλιος(58' Φωτάκης), Άλβες(58' Μορένο).

ΑΟ Χανίων(Σούλης Παπαδόπουλος): Ρίζος, Γκούμας, Παγώνης, Καραγιάννης(85' Εσονό), Καραλής(61' Καμινιώτης), Κρητικός(87' Ουέλκαμ), Κοντεών, Σιλιγαρδάκης, Πάγκαλος, Μανωλάς και Γκότοβος.

Φωτο από το γήπεδο με το λιγοστό κόσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom