Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Δραματική ανατροπή στην υπόθεση του τεμαχισμένου πτώματος στο Αιγάλεω - Αποκαλύφθηκε η ταυτότητά του

Στην Ασφάλεια η οικογένεια του ηλικιωμένου άντρα

- Η κόρη του θύματος είχε καταγγείλει στην αστυνομία την εξαφάνιση του πατέρα της
- Από την εξέταση στην οδοντοστοιχία του τεμαχισμένου πτώματος εντοπίστηκε το όνομα του άντρα
- Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κάποιοι είχαν προσπαθήσει να τον κόψουν στην μέση, αλλά δεν τα κατάφεραν
- Ο ηλικιωμένος άντρας έμενε λίγα μέτρα μακριά από το σημείο που βρέθηκε το πτώμα στο Αιγάλεω


Οι εξελίξεις με το τεμαχισμένο πτώμα ηλικιωμένου άντρα που βρέθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης μέσα σε μία σακούλα σε κάδο σκουπιδιών στο Αιγάλεω δεν έχουν τέλος, καθώς οι αστυνομικοί αργά το απόγευμα της Πέμπτης κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία του.

Πρόκειται για έναν ηλικιωμένο άντρα, ελληνικής καταγωγής στην ηλικία των 85 ετών, ο οποίος μάλιστα μένει λίγα μέτρα από το σημείο που εντοπίστηκε τεμαχισμένος και απανθρακωμένος.

Η ιδιαίτερη αυτή κοντινή απόσταση προκάλεσε πολλά ερωτήματα στους αστυνομικούς και για αυτό έχουν κληθεί στην Ασφάλεια Αττικής όλα τα μέλη του στενού του οικογενειακού του περιβάλλοντος.

Η ταυτοποίηση των στοιχείων του ηλικιωμένου άντρα έγινε ύστερα από εξέταση της οδοντοστοιχίας του και αφού εντόπισαν φωτογραφίες του, εντόπισαν και τον τόπο κατοικίας του. 
Σύμφωνα με πληροφορίες η κόρη του 85χρονου άντρα μετέβη χτες στην αστυνομία, προκειμένου να δηλώσει την εξαφάνιση του πατέρα της.

Ωστόσο το πιο σημαντικό στοιχείο το οποίο στην ουσία είναι αυτό που προβληματίζει τους έμπειρους Αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει τις έρευνες, είναι το γεγονός πως ο δράστης ή οι δράστες έχουν φροντίσει να εξαφανίσουν τα χέρια του θύματος.

Έχουν κόψει δηλαδή τις παλάμες στο ύψος των καρπών και τις έχουν πετάξει σε άλλο σημείο, από εκεί που άφησαν το πτώμα και του έβαλαν φωτιά, ουσιαστικά για να το εξαφανίσουν.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νίκο Καρακούκη, οι δολοφόνοι προσπάθησαν να κόψουν τον άνδρα στα δυο. Όταν δεν τα κατάφεραν απόλυτα και αφού του έκοψαν τις ρώγες των δακτύλων για να μην μπορεί να αναγνωριστεί από τα δακτυλικά αποτυπώματα, του έβαλαν και φωτιά να τον κάψουν! Από την φωτιά φαίνεται ότι αποκολλήθηκε το πάνω μέρος του κορμού του άτυχου άνδρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom