Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ιατροδικαστής θα δώσει την απάντηση στο θρίλερ με τη γυναίκα που θάφτηκε ζωντανή στη Θεσσαλονίκη

Κάνετε λάθος, ήταν νεκρή λένε οι γιατροί του ΕΚΑΒ

- Η γυναίκα ήταν νεκρή, δεν πέθανε από ασφυξία λένε οι γιατροί που την εξέτασαν
- Φώναζε βοήθεια μέσα από τον τάφο, λένε αυτόπτες μάρτυρες
- Σήμερα η νεκροψία που θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση
- Ο ιατροδικαστής θα διαπιστώσει εάν πέθανε ή όχι από ασφυξία
- Μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου από τους συγγενείς της γυναίκας



Πραγματικά ανατριχιαστική η υπόθεση που ήρθε στο φως χθες στην Θεσσαλονίκη μετά την καταγγελία των συγγενών μιας 45χρονης γυναίκας ότι έγινε λάθος στην διαπίστωση του θανάτου της με αποτέλεσμα η γυναίκα να κηδευτεί και ουσιαστικά να πεθάνει με βασανιστικό τρόπο από ασφυξία μέσα στον τάφο όπου οδηγήθηκε πρόωρα.

Όλα έγιναν χθες το απόγευμα στην Περαία...



Σύμφωνα με τις μαρτυρίες άνθρωποι που βρίσκονταν σε κοντινό τάφο άκουσαν τη γυναίκα να φωνάζει!Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία αλλά και το ΕΚΑΒ.

Η 45χρονη νοσηλευόταν σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο της πόλης και σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς άφησε την τελευταία της πνοή.

Οι συγγενείς παρέλαβαν τη σορό και στις 18:30 το απόγευμα της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε κανονικά η κηδεία της στο νεκροταφείο της Περαίας.

Σύμφωνα με την καταγγελία πρέπει να υπήρξε ένα τραγικό λάθος. Η γυναίκα ίσως είχε νεκροφάνεια, ίσως έπεσε σε κώμα και έγινε λάθος διάγνωση με αποτέλεσμα την τραγική κατάληξη.

“Η γυναίκα ήταν νεκρή, δεν έγινε λάθος”


Εντελώς αντίθετη άποψη έχουν όμως οι γιατροί του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με τη Χρυσή Ματσικούδη γιατρό του ΕΚΑΒ, που έφτασε στο σημείο και εξέτασε τη σορό της γυναίκας, η 45χρονη είχε νεκρική ακαμψία. Είχε πεθάνει πολλές ώρες πριν και θεωρεί αδύνατο να υπήρξε νεκροφάνεια.

“Δεν το πιστεύω” είπε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega η γιατρός λέγοντας μάλιστα ότι και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο 10 λεπτά μετά την καταγγελία διαπίστωσε ότι η γυναίκα είχε νεκρική ακαμψία.

Κάναμε και καρδιογράφημα και τις υπόλοιπες εξετάσεις, είπε η γιατρός του ΕΚΑΒ στο Mega, δεν υπήρχε άλλη ένδειξη “δεν μπορεί άνθρωπος με νεκρική ακαμψία να φώναζε και να χτυπούσε το φέρετρο” είπε χαρακτηριστικά.

“Δεν αμφισβητώ όσα λένε τα παιδιά, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο” είπε η κ. Ματσικούδη.

Ο ιατροδικαστής θα δώσει απαντήσεις




Η ιατροδικαστική εξέταση θα δώσει τώρα την απάντηση στο μυστήριο. Εάν βρεθούν ίχνη στο σώμα της γυναίκας που να παραπέμπουν σε ασφυξία, εάν βρεθούν ίχνη που να δείχνουν ότι πάλεψε για να απεγκλωβιστεί τότε κάποιοι θα βρεθούν σε θέση κατηγορουμένου.

Όπως και να 'χει η καταγγελία είναι ανατριχιαστική. Ακόμη και η γιατρός που είπε ότι θεωρεί αδύνατο να έχει συμβεί λάθος δήλωσε ότι ειδικά ο ένας από τους μάρτυρες που έκαναν την καταγγελία ήταν σε κατάσταση σοκ και δεν φαινόταν να προσποιείται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom