Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Αντιδήμαρχος Ζωγράφου:"Μην περιμένετε καθαριότητα στην πόλη μέχρι..."

Χέσε μέσα Πολυχρόνη που δεν γίναμε ευζώνοι...

Διαβάσαμε συνέντευξη του νέου αντιδημάρχου καθαριότητας στου Ζωγράφου του Σταύρου Αρμπιλιά και όπως είναι λογικό και αναμενόμενο το ζήτημα που κυριάρχησε στην συζήτηση ήταν το θέμα της καθαριότητας στην πόλη μας.

Σταχυολογούμε και κάνουμε πλακίτσα σε κάποια σημεία αφού
εξάλλου το γενικόλογο ευχολόγιο δεν προσφέρεται για σοβαρή συζήτηση και φυσικά σας παραθέτουμε link στο τέλος του ποστ μας για να την διαβάσετε όλη.

Διαβάζουμε λοιπόν σε αυτήν
"Και σας ρωτώ. Πώς θα κλαδέψουμε τα πάνω από 100 επικίνδυνα δέντρα που έχουν καταγράψει οι υπηρεσίες μας; Πώς θα φροντίσουμε πάνω από 10.000 δέντρα που υπάρχουν στην πόλη μας; Ε λοιπόν θα βρούμε λύσεις.Δεν θα αφήσουμε τα δέντρα να απειλούν τη ζωή και την περιουσία των δημοτών γιατί έτσι θέλει ο Καλλικράτης."

(σχόλιο μας ) Να σου πούμε εμείς. Να τους κηρύξουμε τον πόλεμο.
Άσε που αν χρειαστεί μπορούμε να φωνάξουμε και τον αντιδήμαρχο Πολεοδομίας επί Καζάκου, τον Μαρκάτο, να τους ταράξει τον αδόξαστο.Δεδηλωμένος πολέμιος τους. Δώστε του απλά την ευκαιρία και θα στα τσιμεντοποιήσει στο πιτσ φυτίλι. Ξέρει αυτός..

Σε άλλο σημείο διαβάζουμε
"Αυτή τη στιγμή δρομολογούμε τις κινήσεις μας. Θέλω όμως να είμαι ξεκάθαρος. Γιατί η αλήθεια είναι επαναστατική. Μέχρι να ενισχυθεί η υπηρεσία καθαριότητας με το απαραίτητο προσωπικό δεν θα υπάρξει θεαματική αλλαγή."

(σχόλιο μας ) Δηλαδή η πόλη θα ξεβρωμίσει όταν σας αφήσουν να κάνετε προσλήψεις; Χέσε μέσα Πολυχρόνη που δεν γίναμε ευζώνοι. Γιατί όπως ξέρουμε όλοι προς το παρόν απολύσεις γίνονται όχι προσλήψεις. '

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη ΕΔΩ

από zografou.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom