Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Aπανθρακώθηκε άνθρωπος από φωτιά που ξέσπασε σε σούπερ μάρκετ στη Ρόδο


- Τραγική κατάληξη για έναν συνάνθρωπό μας είχε η φωτιά σε σούπερ μάρκετ στη Ρόδο
- Ο άνθρωπος εγκλωβίστηκε στο υπόγειο , το οποίο είχε παραδοθεί στις φλόγες
- Μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής που έθεσε τη φωτιά υπό έλεγχο
- Συνεχίζονται οι έρευνες για τυχόν περισσότερους εγκλωβισμένους

Μια ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το απόγευμα στο νησί της Ρόδου, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή Αφάντου.

Η είδηση έχει προκαλέσει φρίκη στους κατοίκους της περιοχής αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα, αφού ένας συνάνθρωπός μας βρήκε βασανιστικό θάνατο στο υπόγειο του σούπερ μάρκετ.

Η ιστορία μάλιστα γίνεται ακόμη πιο ανατριχιαστική, από την πληροφορία πως το θύμα δεν είναι καν δυνατό να αναγνωριστεί αν ήταν άντρας ή γυναίκα, γεγονός που δείχνει την φρικαλεότητα της κατάστασης.

Μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής

Ισχυρότατη δύναμη της πυροσβεστικής έσπευσε στο σούπερ μάρκετ της περιοχής Αφάντου, στη Ρόδο,όπου σημειώθηκαν εκρήξεις, με τη φωτιά να εκδηλώνεται στο υπόγειο του κτιρίου.

Στο σημείο επιχειρούσαν οκτώ πυροσβεστικά οχήματα,ενώ είχαν καταφθάσει και δύο ασθενοφόρα, για προληπτικούς,όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, λόγους.

Ένας άνθρωπος νεκρός

Η πυρκαγιά ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης, από άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες κι αμέσως κλήθηκε η πυροσβεστική.

Περίπου στις 18:00 το απόγευμα της Πέμπτης, η φωτιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο, από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, ωστόσο λίγη ώρα μετά διαδόθηκαν φήμες για έναν εγκλωβισμένο άνθρωπο, φήμες που επιβεβαιώθηκαν με το χειρότερο τρόπο, αφού ο άνθρωπος είναι νεκρός.

Την ίδια ώρα, αναπνευστικά προβλήματα αντιμετώπισαν από την μάχη με τις φλόγες και δύο άνδρες της πυροσβεστικής, εκ των οποίων ο ένας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, ενώ στον δεύτερο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως και οι δύο δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο.

Σημειώνεται ότι αυτή την ώρα οι έρευνες συνεχίζονται στο εσωτερικό του σούπερ μάρκετ, ούτως ώστε να διαπιστωθεί πως δεν υπάρχει κανένας άλλος εγκλωβισμένος μέσα στο κτίριο.

Πηγή: dimokratiki.gr
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom