Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Ντινόπουλος: "Θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα"! Προσοχή στο... καλτσόν Αργύρη (βίντεο)

Ποια νομιμότητα υπουργάρα μου;
Ο,τι ψηφίσατε κι ό,τι υπέγραψε ο Παπούλιας τα τελευταία 4 χρόνια στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι κόντρα στο Σύνταγμα της Ελλάδος και το ξέρεις πολύ καλά.... γι' αυτό και η ειρωνεία κι ο αυτοσαρκασμός στο λόγο σου....
Ζείδωρον

Τη δική του θέση όσον αφορά το θέμα που έχει προκύψει με την άρνηση ορισμένων δήμων να δώσουν στοιχεία στους ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης με τα πιστοποιητικά για τις μονιμοποιήσεις των συμβασιούχων εξέφρασε το πρωί ο υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος, από το μόνιμο στασίδι του στον  ΑΝΤ1.

«Ανάμεσα σε αυτά που είπε ο κ. Μητσοτάκης και σε αυτά που είπε η κ. Δούρου, τάσσομαι αναφανδόν υπέρ αυτών που είπε η κ. Δούρου. Θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα», επισήμανε ο υπουργός Εσωτερικών, προσθέτοντας ότι θα εφαρμοστεί η νομιμότητα. Έχω ήδη μιλήσει με τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, αυτό το οποίο πρέπει να γίνει όσον αφορά στη τήρηση της νομιμότητας θα γίνει και αυτός τέλος πάντων θα πάρει τις όποιες αποφάσεις, όπως θα τις πάρει και ο εισαγγελέας», υπογράμμισε.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Ντινόπουλος σημείωσε ότι δεν είναι ευχαριστημένος με την ένταση η οποία έχει δημιουργηθεί στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, διευκρινίζοντας ότι, από τη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του, είπε ότι στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν θα γίνουν απολύσεις, «διότι δεν προβλέπονται από τις συμβατικές υποχρεώσεις της χώρας». «Θέλω, λοιπόν, μία εργασιακή ειρήνη στην τοπική αυτοδιοίκηση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τις σχέσεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο κ. Ντινόπουλος δήλωσε ότι έχει αναπτυχθεί μία πάρα πολύ καλή συνεργασία, ενώ, όσον αφορά στο σχόλιο του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαδάκη ότι και οι δύο είναι στην ίδια εκλογική περιφέρεια, ο υπουργός Εσωτερικών απάντησε: «Εγώ την εκλογική μου περιφέρεια την ξέρω χωρίς GPS».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom