Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Παρέλαση έκαναν στην Αμερικανική πρεσβεία αρχηγοί κομμάτων,υπουργοί,βουλευτές μέχρι και πανεπιστημιακοί και τα 'λεγαν χαρτί και καλαμάρι


Ακούγαμε και διαβάζαμε πως είμαστε προτεκτοράτο της Αμερικής αλλά δεν θέλαμε να το πιστέψουμε ή πιστεύαμε πως τώρα πια στον 21ο αιώνα είμαστε ανεξάρτητο κράτος.Κι έρχονται τα αποκαλυπτικά τηλεγραφήματα της Αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα που έβγαλε στον αέρα το Wikileaks και μεις "πέφτουμε" από τα σύννεφα και κάποιοι τρέχουν να βρουν λαγούμια να κρυφτούν.
Μέχρι και η κουτσή Μαρία πέρναγε από την πρεσβεία για καφεδάκι και κουβεντούλα.Και τι κουβεντούλα... χαρτί και καλαμάρι τα πάντα.Που να ξέρανε ότι τους κατέγραφαν κανονικά και θα τους έβγαζαν στη σέντρα!Σπουδαίοι Ελληνες,δοξάστε τους!
Διαβάστε μερικά από τα θέματα που δημοσιεύει σε ξεχωριστές αναρτήσεις του το http://www.kourdistoportocali.com/

1) Στους διαδρόμους της αμερικανικής πρεσβείας κι ο Μπαμπινιώτης!
Τους ενημέρωνε για την "υπέρμετρη πολιτικοποίηση" των φοιτητών!
(Ενημερωτικό Σπέκχαρντ)


2) Wikileaks-σοκ:
Ο Καρατζαφέρης "προσκυνητής" σε Αμερικανούς αξιωματούχους και εβραική κοινότητα σύμφωνα με την Τζαβέλλα!
(Ενημερωτικό Σπέκχαρντ)


3) Wikileaks-σοκ: Ο Σταικούρας κάρφωνε τον Καραμανλή στην αμερικανική πρεσβεία για τους χειρισμούς του στα Δεκεμβριανά-ενημερωτικό Σπέκχαρντ.

4) Wikileaks-σοκ: Η Διαμαντοπούλου "ενημέρωνε" την αμερικανική πρεσβεία για τις μεταρρυθμίσεις στη Παιδεία!..
(Eνημερωτικό Σπέκχαρντ)


Κι εδώ συγκεντρωτικά για πολλούς
 Wikileaks: Οι Έλληνες-γιουσουφάκια της Πρεσβείας!
Ο Σταικούρας "ενημέρωνε" για τα εσωτερικά της ΝΔ, η Διαμαντοπούλου για τις αλλαγές στα Πανεπιστήμια κι ο διπρόσωπος Καρατζαφέρης-προσκυνητής!

Απόψε βγήκαν οι κύριοι Σταϊκούρας και Τζιτζικώστας στο EXTRA3 να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα .Ισχυρίστηκαν πως οι συναντήσεις τους με τους ανθρώπους της Αμερικανικής πρεσβείας έγιναν στη Βουλή των Ελλήνων κι όχι στην Πρεσβεία στα πλαίσια των καθηκόντων τους και δεν είπαν τίποτα που να βλάπτει τα συμφέροντα της πατρίδας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom