Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΣ ΑΝΑΨΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΦΥΤΙΛΙ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ


Να το θυμάστε:  ΕΝΑΣ μόνο ΔΗΜΟΣ αν εξεγερθεί… ΜΙΑ μόνο ΠΟΛΗ αν ξεσηκωθεί… ΕΝΑ μόνο ΧΩΡΙΟ της Ελλάδας αν εξεγερθεί… τότε η σπίθα της εξέγερσης θα γίνει φωτιά που θα αγκαλιάσει ως ντόμινο απ άκρου σ άκρον ολόκληρη τη χώρα.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μην έχετε καμία αυταπάτη.
Οι πολιτικές αντιπαραθέσεις και οι μπαλκονάτες μεγαλοκουβέντες δεν πρόκειται να οδηγήσουν πουθενά.

Η ομάδα των αδίστακτων που κυβερνά τον τόπο εν είδει συμμορίας, με ψέματα ασύστολα, με μίσος και με πασίδηλη την κοινωνική περιφρόνηση, ΔΕΝ ακούει, ΔΕΝ σέβεται, και ΔΕΝ κάνει πολιτικό διάλογο με κανέναν.

Ο θίασος των αχυρανθρώπων που «κυβερνά»… 
- ΔΕΝ συζητά ΠΡΙΝ αποφασίσει.
- «ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ» αυτό που του υπαγορεύουν,
- ΑΠΑΙΤΕΙ την απόλυτη εφαρμογή όσων «ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ» εκβιάζοντας και απειλώντας χωρίς τον παραμικρό ηθικό φραγμό, και
- Είναι πρόθυμος αλλά και έτοιμος να χρησιμοποιήσει μηχανισμούς διοικητικής κ.ά καταστολής, προκειμένου να επιβάλει το εφιαλτικό σχέδιο με στόχο την εξόντωση της Ελληνικής κοινωνίας.

ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ…
Υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι αυτή η κυβέρνηση πρόκειται να κάνει έστω και ένα βήμα πίσω από τις ολέθριες αποφάσεις της???
Υπάρχει έστω και ένας που να μην αντιλαμβάνεται ότι αυτή η κυβέρνηση όσο πιο βαθειά βυθίζεται στο βούρκο του δοσιλογισμού, τόσο πιο επικίνδυνη και επιθετική θα γίνεται, στην προσπάθειά της να αποφύγει τη μέρα της Νέμεσης που θα πέσει βαριά πάνω στο προσκυνημένο της κεφάλι???
Υπάρχει έστω και ένας αφελής που να πιστεύει ότι αυτή τη στιγμή γίνεται διάλογος ανάμεσα σε μη κωφούς σ αυτό το κοινοβούλιο της ντροπής που απλά επικυρώνει εντολές νταβατζήδων???
Υπάρχει έστω και ένας πολίτης σ αυτή τη χώρα που να πιστεύει πως οι θεατρινισμοί και τα καραγκιοζιλίκια των «ανταρτίσκων» του «πατριωτικού» ΠΑΣΟΚ που κακαρίζουν σαν ετοιμόγεννες κοτούλες λίγο πριν ψηφίσουν τις εγκληματικές αποφάσεις τους, μπορούν να ανατρέψουν αυτή την πολιτική αγυρτεία???...

ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ…
Η όποια αντιπολίτευση ασκείται μέσα στο Ελληνικό κοινοβούλιο. Η όποια αντιπαράθεση πολιτική διατυπώνεται, το μόνο που κάνει είναι να νομιμοποιεί μια ουσιαστικά ΕΚΠΤΩΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, και μαζί με αυτή να εξασφαλίζει και μια επίφαση νομιμότητας στο επικίνδυνο νομοθετικό της έργο.

Από την άποψη αυτή, προκαλεί τουλάχιστον σοβαρά ερωτηματικά, η επιμονή του συνόλου των πολιτικών δυνάμεων, να συνδιαλέγονται και να αντιπολιτεύονται φραστικά και πάντως χωρίς πρακτικό αποτέλεσμα την κυβέρνηση των αχυρανθρώπων.

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ???
Την αλλαγή πολιτικής που δε θα έρθει ποτέ όσο δεν αποφασίζουν να την επιβάλουν???
Τι περιμένουν??? Την απόλυτη καταρράκωση της Ελληνικής κοινωνίας για την οποία υποτίθεται ότι μοχθούν???
Τι περιμένουν??? Την όποια εκλογική επιβράβευση στη μελλοντική εκλογική αναμέτρηση ως συνέπεια του αντιπολιτευτικού τους λόγου???

Και τι θα την κάνουν αυτή την επιβράβευση???
Πως θα την χρησιμοποιήσουν???
Τι θα φέρουν πίσω από τα ερείπια της καταστροφής???
Την χαμένη μας αξιοπρέπεια???
Τον κλεμμένο ιδρώτα του λαού μας???
Το χαμόγελο που έκλεψαν από τους δυστυχισμένους, τους απολυμένους και τους εξαθλιωμένους πολίτες???
Τους νεκρούς μας που αυτοκτόνησαν σπρωγμένοι από την απελπισία και την απόγνωση???

Αυτές οι λογικές, το μόνο που τροφοδοτούν, είναι τις επικίνδυνες πολιτικές αυταπάτες.

Ο Ελληνικός λαός οφείλει να πάρει στα χέρια του την αξιοπρέπειά του και το μέλλον του τόπου του.
Οφείλει να χειραφετηθεί πραγματικά και να ανακόψει τον επικίνδυνο κατήφορο στον οποίο κατρακυλά ανεξέλεγκτα η χώρα.
Οφείλει να ξεπεράσει τη ατολμία των πολιτικών του εκφραστών και να αποδείξει πως έχει και τη δύναμη και τη θέληση να καταστεί ο ίδιος ο αδιαφιλονίκητος πρωταγωνιστής των εξελίξεων.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
Να αφήσουμε άμεσα τα λόγια τα αδιέξοδα και να περάσουμε όλοι σε ΔΡΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ.
Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις πρέπει να πάψουν να κλαψουρίζουν με αιτήματα που κανείς δεν ακούει,  και να συγκροτήσουν ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ παντού, ενεργοποιώντας στοχευμένα το οργανωμένο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας που τα έχει εμπιστευθεί.
Το ίδιο πράγμα πρέπει να γίνει και σε κάθε γειτονιά.
Δυο τρεις άνθρωποι αρκούν για να συσπειρώσουν γύρω τους όλον τον κόσμο και να συγκροτήσουν τοπική ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ.
Να απαιτήσουν από τους τοπικούς δημοτικούς «άρχοντες» να συμπαραταχθούν ανοιχτά με τους πολίτες.
Το ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ πρέπει να πάψει να χρησιμοποιείται σε φόρουμ εκτόνωσης της αγανάκτησης, και να μετατραπεί σεΕΡΓΑΛΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ της δράσης ολόκληρου του Ελληνικού λαού.
Τα ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΙΡΙΑ είναι κοινωνική περιουσία και ως τέτοια θα πρέπει να καταληφθούν από την εξεγερμένη κοινωνία και να επιβληθεί  Η ΑΝΑΚΟΠΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ όλων ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ που ψηφίστηκαν από αυτή την κυβέρνηση της ντροπής.

Να θυμόμαστε ότι ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ αν εξεγερθεί… ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΠΟΛΗ αν εξεγερθεί… ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ της Ελλάδας αν εξεγερθεί… τότε η σπίθα της εξέγερσης θα γίνει φωτιά που θα αγκαλιάσει ως ντόμινο απ άκρου σ άκρον ολόκληρη τη χώρα.

Τότε οι φαύλοι θα ανατραπούν…
Ο δοσιλογισμός θα τιμωρηθεί παραδειγματικά…
Το εφιαλτικό πρόγραμμα της εθνικής προδοσίας θα ανατραπεί…
Οι παράνομες συμβάσεις εθνικής υποτέλειας θα ακυρωθούν…
Ο δρόμος για τον ουσιαστικό δημοκρατικό μετασχηματισμό της πολιτικής ζωής θα ανοίξει.

Για το ποιες θα είναι οι προτεραιότητες της επόμενης μέρας δείτε τη σχετική μας αναφορά ΕΔΩ.

Ας το πούμε καθαρά…
Στον αντίποδα αυτής της λύσης, το μόνο που υπάρχει είναι η παθητική προσμονή, η ανέξοδη αγανάκτηση, ο συμβιβασμός με τη μιζέρια και τη γενικευμένη κοινωνική κατάθλιψη που δεν οδηγεί πουθενά.
Πρόκειται για έναν συμβιβασμό που θα τροφοδοτεί το πιο ατιμωτικό εμπόριο ελπίδας από τους επιτήδειους του πολιτικού συστήματος.
Πρακτικά θα μονιμοποιήσει αυτή την κατάσταση. Θα παγιώσει στη ζωή μας τον εφιάλτη.
Θα εξασφαλίσει την απαραίτητη πίστωση χρόνου στους χορογράφους του πολιτικού συστήματος για να ενεργοποιήσει τις εναλλακτικές του πολιτικές λύσεις προκειμένου να παγιώσει τις κυρίαρχες πολιτικές του επιλογές.

Αυτό θέλουμε??? Ας σταυρώσουμε τα χέρια… Ας εκτονώσουμε την οργή μας σε ύβρεις και φάσκελα… Ας τους αφήσουμε να εγκληματούν… Και ας περιμένουμε το μοιραίο.

Το «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ» καλεί όλους τους πατριώτες και δημοκράτες πολίτες να δώσουν μαζικά το παρόν στηνΑ΄  Πανελλαδική Συνδιάσκεψη που θα γίνει το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 17:00 μ.μ στο ξενοδοχείοPRESIDENT στην Αθήνα.

Σας καλεί να μετατρέψουμε την Α’  Πανελλαδική Συνδιάσκεψησε κορυφαία εκδήλωση που θα σηματοδοτήσει την οργάνωση του καθολικού ξεσηκωμού για την ανατροπή του δοσιλογισμού, την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων, την αποφασιστική κοινωνική χειραφέτηση για να αλλάξει οριστικά πολιτική πορεία ο τόπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom