Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Μας δουλεύει η κυρία Λαγκάρντ - Θα τη σκότωναν μέσω Facebook!


Η κυρία Κριστίν Λαγκάρντ στην πορεία της μέχρι τώρα για την ελληνική κρίση έχει δείξει πολλές φορές ότι αρέσκεται σε πυροτεχνήματα και πολλές φορές σε σχόλια άκρως προσβλητικά και χυδαία εις βάρος της Ελλάδας.

Τελικά οι περιβόητες απειλές για τη ζωή της μάλλον είναι άλλο ένα τέτοιο πυροτέχνημα.Δήλωσε η κυρία ότι δέχθηκε απειλές όταν μίλησε για έλληνες φοροφυγάδες και εδώ στη μικρή Ελλάδα κινητοποιήθηκε όλο το υπουργείο Δικαιοσύνης με πρώτο και καλύτερο τον Αθανασίου που της έστειλε επιστολή ζητώντας της να δώσει περισσότερα στοιχεία καθώς και οι εισαγγελείς, προκειμένου να ερευνήσουν αυτές τις καταγγελίες.

Αλλά τελικά η μαντάμ μίλησε για απειλές μέσω σχολίων στο Facebook.
Σύμφωνα με την τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ κληθείς να σχολιάσει τα περί απειλών, έκανε λόγο για απειλές που προέρχονται από σχόλια Ελλήνων στην προσωπική της ιστοσελίδα στο Facebook πριν από μερικά χρόνια.

Και φυσικά πρόκειται για άλλη μία γκάφα ολκής της κυρίας Λαγκάρντ, καθώς χρειάζεται μεγάλη φαντασία να εκλάβει ένας τόσο ισχυρός άνθρωπος τα σχόλια στο Facebook ως απειλές.

Και παλαιότερα είχε μιλήσει με άκρως υποτιμητικά σχόλια για την Ελλάδα που τα σχόλια επίσης τότε δεν ήταν κολακευτικά και αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη, κάνοντας λόγο για ένα πολύ σημαντικό μάθημα που είχε από αυτή την γκάφα.

Για να δούμε τώρα θα ξαναζητήσει συγγνώμη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom