Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Μητσοτάκης, ο… αντιφασίστας «με πράξεις»!


«Ο φασισμός και ό,τι αυτός πρεσβεύει δεν μπορεί να πολεμιέται μόνο στα λόγια. Πρέπει να αντιμετωπίζεται με πράξεις κι εμείς βρεθήκαμε στη σωστή πλευρά της ιστορίας στην υπόθεση αυτή».

Ποιος… αντιφασίστας τα είπε αυτά; Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του στον φιλόξενο (γι’ αυτόν) ΣΚΑΪ!

Ο Μητσοτάκης, την ώρα που το κόμμα του και ο ΣΥΡΙΖΑ «τσακώνονται» για τις ψήφους των φασιστών με περικεφαλαία («Σπαρτιάτες»), προσπάθησε να πάρει πάνω του την απόφαση του Αρείου Πάγου να «κοπεί» το μόρφωμα των «Σπαρτιατών» από τις ευρωεκλογές. Βασίστηκε, λέει, το σκεπτικό του Αρείου Πάγου σε τροπολογία της Ν.Δ. και σε υπομνήματά της.

Ακούστε, κύριε… αντιφασίστα Μητσοτάκη.

Στην απόφαση του Αρείου Πάγου, όπου καταγράφεται όντως ότι ο Κασιδιάρης είναι ο «πραγματικός αρχηγός του κόμματος “Σπαρτιάτες”», εμπεριέχεται, σε μέρος της, και η άθλια θεωρία των δύο άκρων, που είχατε κι εσείς στις τροπολογίες σας.

Το καταλάβατε αυτό; Μάλλον, όχι.

Πάμε τώρα στη «σωστή πλευρά της ιστορίας» του… αντιφασισμού του πρωθυπουργού.

Αλήθεια, ποιος είναι ο κύριος Μητσοτάκης;

– Είναι ο πρωθυπουργός που έχει «εκλεκτό» υπουργό στην κυβέρνηση του τον Βορίδη, ο οποίος παρέλαβε από τον χιτλερικό Μιχαλολιακο την προεδρία της ΕΠΕΝ (το χουντικό κόμμα που ίδρυσε από τον Κορυδαλλό ο δικτάτορας Παπαδόπουλος).

– Είναι ο πρωθυπουργός που έχει «εκλεκτό» υπουργό τον Γεωργιάδη, δηλαδή τον διαφημιστή του του ναζί Πλεύρη ο οποίος… τσιρίζει διαρκώς ότι «ο κομμουνισμός και ο φασισμός είναι το ίδιο».

– Είναι ο πρόεδρος του κόμματος που το 2013 είχε γραμματέα της κυβέρνησης τον Μπαλτάκο, ο οποίος συνομιλούσε ανοιχτά με τον ναζί Κασιδιάρη.

Είναι ο πρόεδρος του κόμματος που ήταν κυβέρνηση όταν δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας από τους ναζί και πριν τον θάνατο του ήταν χωμένες στα συρτάρια 33 υποθέσεις που αφορούσαν τους χρυσαυγίτες.

– Είναι ο πρόεδρος του κόμματος που έχει ανοίξει την αντζέντα της «ακροδεξιάς πολυκατοικίας» (όπως την είπε). Συγκεκριμένα: Την «ανακατάληψη των πόλεων», την πολιτική των «σκληρών συνόρων», τους «σερίφηδες» του «νόμου και της τάξης» και άλλα πολλά.

Καταλάβατε, κύριε Μητσοτάκη; Μάλλον, όχι.

https://www.imerodromos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom